ODUŠEVIO JE SVE

VIDEO Hit objava lansirala Hrvata u orbitu, navijači poludjeli za njim: 'Dajte mu šansu, lik je genijalac'

Europa League - Ajax Amsterdam Training
Matthew Childs/REUTERS
18.08.2024.
u 10:22

Dajte mu šansu! Lik je genijalac. Ne damo Jakova! Sad će mu vrijednost porasti, dečko mora igrati - samo su neki od kometara ispod viralne objave

Hrvatski nogometaš Jakov Medić prije godinu dana svojim je potezom pokazao nogometnoj javnosti djelić onoga što zna izvesti na terenu. Tada je, u svom debitantskom službenom nastupu za veliki Ajax zabio golčinu kakva se rijetko viđa. S obzirom da je po vokaciji stoper, Medićev gol još je više odjeknuo u eteru.

Ajaxova prošla sezona i nije bila najbolja, u njoj su sudjelovali i Borna Sosa i Josip Šutalo, a Medić je zbog loših rezultata i porozne obrane brzo ispao iz trenerovih planova. Medić bi sada nakon godine dana u Amsterdamu, odakle je stigao iz njemačkog St. Paulija mogao ponovno promijeniti klub.

Medić je i dalje više izvan Ajaxova sastava, ali svojim je potezom s treninga opet oduševio sve. Na Instagramu se pojavio njegov novi trenutak magije. Naime, iz samog je kuta, daleko iza gola zabio gol. Navijači Ajaxa zazivaju njegovo uvrštavanje u prvu momčad, neki čak pišu da bi nakon ovoga poteza klub na njemu mogao višestruko profitirati.

- Dajte mu šansu! Lik je genijalac. Ne damo Jakova! Sad će mu vrijednost porasti, dečko mora igrati - samo su neki od kometara ispod viralne objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AFC Ajax (@afcajax)

Medić je prošle sezone nastupio u tek devet utakmica za Ajax, a ove je sezone svih pet dosad odigranih utakmica odgledao s klupe za pričuve. Iako ima ugovor sve do 2028. godine, najvjerojatnije je da će otići već do kraja ovoljetnog prijelaznog roka, a kao najizglednija opcija za nastavak karijere spominje se njemački Bochum.

Rođeni je Zagrepčanin koji je nekoć nastupao za Hrvatski dragovoljac, Zagreb, Istru, Lučko i Vinogradar, a onda je 2018. godine otišao u njemački Nurnberg, a prije St. Paulija i Ajaxa igrao je i za Wehen iz Wiesbadena.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Marsi
20:04 19.08.2024.

Sve sami dragulji a repka nam tone...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije