TAKO JE

VIDEO Joško Gvardiol nastavlja zabijati! Pogledajte fantastičan pogodak vatrenog u derbiju

Premier League - Newcastle United v Manchester City
Foto: Scott Heppell/REUTERS
1/4
28.09.2024.
u 14:22

Hrvatski reprezentativac ima i napadačku ulogu u redovima momčadi Pepa Guardiole, a to se najbolje vidjelo u prošlom kolu protiv Arsenala. Krajem prošle sezone zabijao je u seriji, a još se pamti njegov gol protiv madridskog Reala u Ligi prvaka

Sjajno je za hrvatski nogomet počeo sportski vikend. U prvom susretu 6. kola engleske Premier lige Joško Gvardiol doveo je svoj Manchester City u vodstvo na gostovanju kod Newcastlea. U derbi susretu na St. James' Parku i on i Mateo Kovačić krenuli su od prve minute, a City je poveo u 35. minuti.

Tada je Gvardiol dobio loptu u kaznenom prostoru suparnika i manirom rasnog strijelca izbacio suparničku obranu prije no što je zabio pogodak. Ovo mu je inače ovosezonski prvijenac, ali do sada je za City zabio ukupno šest golova od dolaska iz njemačkog RB Leipziga. 

Hrvatski reprezentativac ima i napadačku ulogu u redovima momčadi Pepa Guardiole, a to se najbolje vidjelo u prošlom kolu protiv Arsenala. Krajem prošle sezone zabijao je u seriji, a još se pamti njegov gol protiv madridskog Reala u Ligi prvaka.

GVARDIOLOV GOL POGLEDAJTE OVDJE

Komentara 3

BJ
bjmaro
14:42 28.09.2024.

Pepe je genije i od Guardiola napravio super igračinu

HA
hazo
14:36 28.09.2024.

Tooo Joško, natoči do vrhaaaaa

SV
svrake
15:38 28.09.2024.

Josko bi bio najbolji izbor za centarfora u reprezentaciji.. trenutno nemamo boljeg golgetera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije