Plovila je i našim vodama

VIDEO Kakav luksuz! Pogledajte 600 milijuna dolara vrijednu superjahtu ruskog oligarha

Dubrovnik: Jahta "My Solaris" nova je jahta Romana Abramovića i prvi put je u hrvatskim vodama
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/4
15.03.2022.
u 14:51

Vlasnik londonskog nogometnog kluba "Chelsea" među ruskim je oligarsima protiv kojih je Velika Britanija uvela sankcije kao dio odgovora na rusku invaziju na Ukrajinu

Superjahta "Solaris" ruskog oligarha Romana Abramoviča isplovila je danas poslijepodne iz Tivta i Boke, a lokalni mediji navode da se jahta "Solaris" navodno kreće prema Turskoj. Luksuzna jahta dužine 140 metara stigla je u Tivat iz Barcelone, otkud je brod isplovio 8. ožujka, javili su lokalni mediji, pozivajući se na aplikaciju za praćenje jahti.

Vlasnik londonskog nogometnog kluba "Chelsea" među ruskim je oligarsima protiv kojih je Velika Britanija uvela sankcije kao dio odgovora na rusku invaziju na Ukrajinu

Njegova superjahta Solaris vrijedna je oko 600 milijuna dolara. 

Pogledajte kako izgleda:

Porto Montenegro jučer je napustio brod "Sputnjik" ruskog oligarha Olega Deripaske koji je također pod sankcijama Velike Britanije, a on je takozvani prateći brod luksuzne Deripaskine jahte "Clio" i bio je usidren u toj popularnoj marini. Deripaska je vodeći ruski industrijalac koji radi s aluminijem, a njegova EN plus grupa imala je i tvornicu aluminija u Podgorici.

Vlada Crne Gore pridružila se sankcijama EU protiv Rusije zbog invazije na Ukrajinu, ali još nije donijela formalnu odluku koja bi omogućila operacionalizaciju tih sankcija.

 

Ključne riječi

Komentara 2

PU
Pup
15:21 15.03.2022.

Ukrcati na nju pedesetak ukrjinskih izbjeglica!

Avatar kastanjer2
kastanjer2
16:02 15.03.2022.

Tko je proizveo tu jahtu? Jesu li Rusi ili Kinezi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije