NEUSPJEH NA SP-U

VIDEO Legenda o debaklu Hrvatske: Ne može se tolerirati ono što smo radili

Zagreb: Bivši vaterpolist Tomislav Paškvalin
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/6
24.07.2023.
u 09:58

- Imali smo izuzetno lošu realizaciju igrača više što se i protiv slabijeg protivnika ne može tolerirati. To je iskoristila Crna Gora i došla do pozitivnog rezultata.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija doživjela je jučer neuspjeh na Svjetskom prvenstvu. Izabranici Ivice Tucka poraženi u japanskoj su Fukuoki poraženi u osmini finala od Crne Gore s 13:12. Tako ćemo SP u najboljem slučaju završiti na devetom mjestu.

Za video komentar utakmice s Crnom Gorom zamolili smo legendu hrvatskog vaterpola, Tomislava Paškvalina.

- To je bila igra s puno oscilacija. Uspjeli smo se vratiti u igru i preuzeti inicijativu, ali to je bilo kratkog daha. Crnogorci su ponovo preuzeli inicijativu i kroz utakmicu počeli vjerovati u pozitivan rezultat. To su učinili, zasluženo su pobijedili i ušli među osam najboljih momčadi - rekao je Paškvalin i dodao:

- Imali smo izuzetno lošu realizaciju igrača više što se i protiv slabijeg protivnika ne može tolerirati. To je iskoristila Crna Gora i došla do pozitivnog rezultata.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije