UOČI TRENINGA

VIDEO Modrić snimljen u novoj luksuznoj jurilici! Skupocjeni stroj mami poglede u Madridu

Modrić BMW
Foto: screenshot X
1/4
04.10.2024.
u 13:00

Luka Modrić je ovoga ljeta, na oduševljene mnogih španjolskih navijača, odlučio ostati u Real Madridu. Postao je najtrofejniji igrač u povijesti kluba, a gdje god dođe izaziva oduševljenje navijača

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i Real Madrida Luka Modrić, bio je jutros jedan od prvih igrača kraljevskog kluba koji su se pojavili na treningu za utakmicu devetoga kola španjolskog nogometnog prvenstva. Bijeli će na Santiago Bernabeuu ugostiti Villarreal. Susret je na rasporedu od 21 sat. Španjolski novinari snimili su Modrića kako u Valdebebas dolazi u novom luksuznom automobilu.

Prije desetak dana Modrić je preuzeo sponzorski BMW XM. Terenac ima motor od 653 konjske snage i stoji čak 179.500 eura. Riječ je o hibridnom automobilu s 90 kilometara električne autonomije. Na snimci španjolskih medija čuju se i glasovi djece koja su prepoznala hrvatskog reprezentativca. Nekoliko ih je pratilo Modrića prema ulazu s papirima na kojima skupljaju potpise zvijezda.

Real Madrid u sutrašnju utakmicu ulazi kao drugoplasirana momčad na prvenstvenoj ljestvici sa pet pobjeda i tri remija. U posljednjem su kolu odigrali 1:1 protiv gradskog rivala Atletico Madrida. Prethodno su upisali remije protiv Mallorce u prvome kolu (1:1) i Las Palmasa u trećem kolu (1:1). U Ligi prvaka su u prvome kolu slavili rezultatom 3:1 protiv Stuttgarta, no u srijedu su poraženi od Lillea rezultatom 1:0.

Modrić je ovoga ljeta, na oduševljene mnogih španjolskih navijača, odlučio ostati u Real Madridu. Nakon mnogobrojnih spekulacija o mogućem transferu u Saudijsku Arabiju ili Sjedinjene Američke Države, popraćenih navodima o izdašnim ponudama financijski moćnih liga, kapetan je odlučio da će 39 godina napuniti kao član momčadi španjolskog prvaka. To je učinio prošloga mjeseca, a ove je sezone postao i najtrofejniji igrač u povijesti kluba. 

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Modrić BMW
1/19

Komentara 2

MA
Makbe
15:01 04.10.2024.

Sve što Modrić ima, mogli ste i vi imati da ste talentirani i dobri kao on. Ali niste, pa ste zavidni.

Avatar Jopa
Jopa
13:23 04.10.2024.

Mene zanima što voze novinari?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije