ZAPOMOGAO JE

VIDEO Mučne scene na US Openu: Srušio se na pod i počeo vrištati, odvezen je u invalidskim kolicima

screenshot X
27.08.2024.
u 09:12

Iako je sutkinja Aurelie Tourte pozvala liječnike, Nishioka se nije mogao pomaknuti ni nakon njihove intervencije.

Gledatelji na US Openu svjedočili su mučnim scenama na meču prvog kola između Yoshihita Nishioke i Miomira Kecmanovića.
Naime, u petom odlučujućem setu japanska tenisačica doslovno se srušila na pod, jaučući od bolova. Odmah se Japanac primio za lijevo bedro i ruku te u suzama počeo moliti za pomoć. Iako je sutkinja Aurelie Tourte pozvala liječnike, Nishioka se nije mogao pomaknuti ni nakon njihove intervencije.

Ležao je na podu, a pomoć mu je došao pružiti i Kecmanović koji mu je donio bocu vode te sve vrijeme bio uz njega dok su ga liječnici tretirali. Na kraju je Nishioka u invalidskim kolicima odvezen s terena, a Kecmanović se plasirao u drugo kolo posljednjeg Grand Slam turnira sezone.

VEZANI ČLANCI:

- Pitao sam ga želi li vode ili gel, ali kada se dogode ovakvi grčevi, nemaš što napraviti. Moraš istrpjeti i to je to. Nije stvar koliko je vruće, nego baš sparno. Već poslije prvog seta sam se cijedio. Srećom se sunce sklonilo iza oblaka pa je bilo kasnije malo lakše - rekao je Kecmanović nakon meča. 

Ključne riječi

Komentara 3

PO
podanak
09:26 27.08.2024.

Japanska tenisačica Nishioka?! Pa još igrala protiv Kecmanovića...

NE
Nemanadimak
12:38 27.08.2024.

Sport je danas sve samo ne sport. Korupcija, treninzi do iznemoglosti, doping, profit. Sve su to uzrocnici koji dovode do ovog ludila. Sport kao sport je izgubio smisao i dosao je na razinu biznisa i unosne investicije koja operira sa reklama, ulagacima i rezultatima a sport je na zadnjem mjestu i nikoga se ne tice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije