BURNO U SHERATONU

VIDEO Navijač krenuo na Zorića i vrijeđao ga, zaustavili ga zaštitari

Skupština Dinama
Foto: Dario Topić
1/8
09.03.2023.
u 20:29

Nakon što je pao kvorum, Damir Zorić je davao izjavu, a jedan je navijač pokušao ući u Sheraton.

Dugoočekivana skupština Dinama u Sheratonu završila je danas tako da su osobe bliske Zdravku Mamiću napustile Skupštinu i time srušili kvorum. Do kraja cijele situacije, klub vode Mirko Barišić kao predsjednik, Vlatka Peras kao predsjednica uprave i Dario Šimić kao novoimenovani član.

U isto vrijeme, Bad Blue Boysi su bili ispred hotela, skandirali i palili baklje. Nakon što je pao kvorum, Damir Zorić je davao izjavu, a jedan je navijač pokušao ući u Sheraton.

Zaštitari su ga spriječili, a navijač je vikao:

- Zoriću, cigane. Sramoto, još daješ izjave.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
21:13 09.03.2023.

Zagreb se pretvara u Split, ne može gore.

JA
jabzek15
22:02 09.03.2023.

Navijač? Dajte novinari, možete vi i bolje...

BR
BRSA
22:01 09.03.2023.

Tokom Domovinskog rata, kada je bilo na tisuće poginulih i ranjenih, nije bilo dozvoljeno vrijeđati Srbe. Zašto je sada dozvoljeno vrijeđati Cigane?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije