SPREMA SE FEŠTA

VIDEO Navijači Hajduka bili nestrpljivi, ulazi na Poljud krcati: Nestrpljivo se čekao derbi

Split: Od ranog jutra gužve za kupnju ulaznica za derbi između Hajduka i Dinama
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
12.03.2022.
u 17:26

Kako su s početkom ožujka ukinute epidemiološke mjere, nema nikakvih ograničenja i stadion će biti ispunjen do posljednjeg raspoloživog mjesta.

Navijači Hajduka nisu mogli dočekati prvi sučev zvižduk i početak velikog derbija protiv Dinama, što se moglo vidjeti po atmosferi ispred Poljuda.

Dašak nje donio je naš reporter Edi Džindo direktno iz Splita, koji posljednjih dana živi za utakmicu. A kako su s početkom ožujka ukinute epidemiološke mjere, nema nikakvih ograničenja i stadion će biti ispunjen do posljednjeg raspoloživog mjesta.

 

Bijelima je trebala takva podrška jer već dva kola ne znaju za pobjedu i tri boda protiv aktualnog prvaka i najvećeg rivala zapravo je nužna jer poraz bi mogao značiti i opraštanje od borbe za toliko željenu titulu.

Utakmica počinje u 18 sati i možete je pratiti uživo u tekstualnom obliku OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

AN
ante555
17:43 12.03.2022.

Dabogda sve izgubili i nikad ne bili prvi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije