U CENTRU GRADA

VIDEO Navijači Walesa iznenadili Zagrepčanke: Kupili cvijeće i dijelili ga ženama

Odli?no raspoloženi navija?i Walesa oduševili su prolaznike u centru Zagreba
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
23.03.2023.
u 16:03

Pripadnici gostujuće reprezentacije trenutno se nalaze u glavnom gradu Hrvatske gdje se dobro zabavljaju, a jednim potezom pokazali su pažnju prema pripadnicama ljepšeg spola

Uoči kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj između Hrvatske nogometne reprezentacije i Walesa na Poljudu u Splitu dobro raspolozeni navijači Walesa oduševili su prolaznike u gradu Zagrebu. Prošavši popularnom Splavnicom, ulicom sa najviše cvijeća u središtu grada, kupili su cvijeće te ga dijelili po glavnom gradskom trgu. Odusevljeni prolaznici sa smiješkom su prihvatili mali poklon, a neki su se za uspomeni htjeli i fotografirati s njima.

Pretpostavlja se da će Velšani uskoro krenuti prema Splitu i Poljudu jer se u subotu igra dvoboj od 20.45 sati uz krcati stadion, očekuje se oko 30 tisuća navijača, što nam je i potvrdio glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak. Utakmicu su danas najavili reprezentativni Joško Gvardiol i Borna Sosa.

- Prva utakmica je uvijek bitna, treba otvoriti ciklus kvalifikacija na pravi način. Dobro je što igramo doma i što igramo protiv konkurenata za kvalifikaciju na Euro. Mi smo favoriti skupine i moramo se tako postaviti. Mi kao ekipa i država ne smijemo prihvatiti ništa drugo osim da se kvalificiramo. Već smo analizirali Wales, fokus je bio na njima jer su nam prva utakmica. Ova utakmica je možda i najbitnija. Istina je da su dosta izmijenili ekipu, ali to je i dodatni motiv igračima koji su tek došli. Oni će sigurno doći u Split i pokušati uzeti nešto, ali mi imamo dovoljno kvalitete da dobijemo utakmicu - kazao je Sosa.

- Moramo držati fokus 90 minuta. Njihov forte će biti duga lopta na napadača i spuštanje lopte na krila, ali dobrim postavljanjem i koncentracijom možemo to kontrolirati. Luka Vušković? Odlično se razvija i nadam se da će se razviti u vrhunskog stopera, ima brata koji također radi vrhunske stvari, mislim da mu ne treba moj savjet nego da već zna što radi. Nadam se da ćemo jednoga dana igrati zajedno - rekao je Gvardiol.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije