Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTNE SCENE

VIDEO Njemački huligani napravili kaos: 'Djeca su vrištala i plakala, bilo je gadno'

Europa League – Group D - Malmo FF v 1. FC Union Berlin
Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS
1/3
07.10.2022.
u 08:37

- Potpuno su ludi. Morali smo pobjeći sa stadiona, nismo se usudili ostati. Baklje, rakete, svašta je padalo po tribinama. Bilo je stvarno gadno - rekao je jedan navijač za lokalne medije

Utakmica trećeg kola Europske lige između Malmöa i Union Berlina u Švedskoj prekinuta je sinoć u 57. minuti zbog divljanja navijača na tribini.

Naime, navijači Union Berlina izazvali su incidente bacajući baklje i topovske udare

U jednom trenutku poslali su raketu prema drugoj tribini na kojoj nisu bili domaći ultrasi nego, kako navode lokalni mediji, obični posjetitelji. 

Bilo je tu i obitelji s djecom i prava je sreća što raketa nije nikoga pogodila. Sudac je prekinuo utakmicu i igrače poslao u svlačionicu. Nakon što je tribina s huliganima ispražnjena, susret je nastavljen. 

Union Berlin na kraju je još i slavio s 1:0 iako je od 45. minute igrao s igračem manje. A incidenti na tribinama zgrozili su Šveđane.

- Potpuno su ludi. Morali smo pobjeći sa stadiona, nismo se usudili ostati. Baklje, rakete, svašta je padalo po tribinama. Bilo je stvarno gadno - rekao je jedan navijač za lokalne medije te dodao:

- Bio sam na utakmicama po cijeloj Europi, ali ovo nisam doživio. Djeca su vrištala i plakala.

Bengalka je zamalo pogodila njegovu 17-godišnju kćer.

- U šoku sam. Bila sam u panici, kao i ostali - rekla je kći Klara.

Kapetan Malmöa Anders Christiansen poslao je jasnu poruku:

- Neki ljudi žele ubiti nogomet. Idite u šumu i tucite se, a ne na stadionu. Nadam se da će ih Uefa kazniti.

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Komentara 1

Avatar arba_arba
arba_arba
21:01 07.10.2022.

Ovo je 3. put ove eurosezone da Njemci nerede prave, i to izravno u stadionu, Keln u Nici, Frankfurt u Marseju i sad ovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije