POŽALILI SE

VIDEO Osvajači medalja u Parizu ogorčeni njihovim stanjem, razlika od onih iz Tokija je neusporediva

Screenshot X
13.08.2024.
u 10:32

Skateboarder Nyjah Huston jedan je od osvajača brončane medalje u momčadskoj konkurenciji za Sjedinjene Američke Države na Olimpijskim igrama u Parizu. Međutim, Huston se sedam dana nakon uspjeha oglasio i kritizirao kvalitetu.

Nekoliko osvajača medalja na Olimpijskim igrama u Parizu požalilo se na njihovu kvalitetu, a sve je pokrenuo američki skateboarder Nyjah Huston koji ističe da je njegova bronca iz Pariza već vidno izgubila sjaj. Skateboarder Nyjah Huston jedan je od osvajača brončane medalje u momčadskoj konkurenciji za Sjedinjene Američke Države na Olimpijskim igrama u Parizu. Međutim, Huston se sedam dana nakon uspjeha oglasio i kritizirao kvalitetu.

Huston ističe da je njegova medalja trenutno u stanju kao da je 'preživjela rat', iako ju je dobio tek prije sedam dana.

- Ove olimpijske medalje izgledaju sjajno kada su potpuno nove, ali nakon što sam ih ostavio na koži uz malo znoja i pustio prijatelje da ih nose preko vikenda, očito nisu tako visoke kvalitete kao što mislite - rekao je Huston na društvenim mrežama.

 

 

Tim povodom oglasio se danski igrač badmintona Viktor Axelsen, koji je osvajao zlatne medalje i u Tokiju i u Parizu. Jedan je od rijetkih koji je bio u stanju uporediti izgled olimpijskih medalja iz Tokija i Pariza, a razlika je zbilja nevjerojatna. Iako je četiri godine starija, olimpijska medalja iz Tokija izgleda u neuporedivo boljem stanju od one iz Pariza od prije svega nekoliko dana.

VEZANI ČLANCI:

Navijači na društvenim mrežama pretpostavljaju da je ona iz Tokija bolja jer sadrži više zlata od one iz Pariza, ali to nije slučaj jer je sadržaj identičan.

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
11:07 13.08.2024.

Bitno da su francuzi pokazali kak su oni wouk inkluzivni i progresivni. Fučkaš sportaše kaj su bili gladni i imali užasan smještaj sa polovnim medaljama.

EJ
ejStef
15:00 13.08.2024.

Katastrofa smještaj, loši kreveti, loša hrana, loše odluke MOO, loše otvaranje, stjenice, bakterije u rijeci itd. Vjerojatno najveća katastrofa od olimpijskih igara do sada, valjda su sve novce potrošili za LGBTQ aktivnosti pa nije ostalo za ništa drugo...

RO
Romica
13:22 13.08.2024.

Još jedan dokaz u kakvom se stanju nalazi francuska a to je stanje očaja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije