NESREĆI KUMOVALO NEVRIJEME

VIDEO Ovako izgleda mjesto gdje je smrtno stradao Dražen Gović, još se vide tragovi tragedije

Dražen Gović
Frane Šarić
16.02.2022.
u 14:57

- Bilo je jako nevrijeme, kiša s krupom, loš asfaltna podloga, loša vidljivost. I dogodilo se što se dogodilo - rekao je očevidac koji kaže da su u nesreći sudjelovala tri automobila.

Na cesti Dubrava – Podi u teškoj prometnoj nesreći poginuo je Dražen Gović, bivši nogometaš Šibenika i jedan od miljenika navijača Funcuta te istinska šibenska legenda, igrač koji je bio na tribini s Funcutima onda kad nije mogao biti na terenu.

>> Pogledajte video s terena (izvještava Frane Šarić)

Mještani su nam rekli da su u nesreći sudjelovala tri automobila i da je svemu kumovalo i nevrijeme.

- Bilo je jako nevrijeme, kiša s krupom, loš asfaltna podloga, loša vidljivost. I dogodilo se što se dogodilo - rekao je očevidac koji kaže da su u nesreći sudjelovala tri automobila.

Neslužbeno doznajemo da su u nesreći smrtno stradale dvije osobe. Navodno je uz Govića riječ o starijoj osobi koja vozi automobil splitskih registarskih oznaka.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
15:28 16.02.2022.

Kada ćemo se opameti. Nema lošeg vremena, nema loših cestovnih prometnica. Ima kočnica. Ima žurbe, stresa, bahatosti, alkisa, narkomana na cesti ali ima kočnica. STANI.

KP
Karlovacko pivo
15:48 16.02.2022.

Sućut obitelji poginulih ali ovdje se nemože pričat i optuživat Hrvatske ceste i nevreme ovdje je definitivno prebrza vožnja bila u pitanju i nažalost pigine i onaj što se pridržavo ograničenja

MA
mamuti
16:11 16.02.2022.

uvjek je netko drugi kriv.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije