'AJMO PLAVI'

VIDEO Pogledajte fantastičnu koreografiju Boysa! Unatoč kiši atmosfera je fantastična

Zagreb: Navijači usprkos kiši prate susret Dinama i Monaca
Foto: Luka stanzl/PIXSELL
1/10
02.10.2024.
u 22:16

Protiv Monaca su promjene Nenada Bjelice još više vidljive, a rezultirale su opasnim Dinamom koji je na kraju prvoga poluvremena poveo fantastičnim pogotkom Petra Sučića

Dinamo na Maksimiru igra svoju prvu domaću utakmicu nove sezone Lige prvaka. Na zagrebačkom stadionu ugostili su momčad Monaca. Crveno-bijeli su opasan protivnik koji je još uvijek neporažen u ovoj sezoni te se trenutačno nalazi na drugoj poziciji francuskog prvenstva. U Ligi prvaka momčad iz Kneževine započela je pobjedom protiv Barcelone.

Danijel Subašić, bivši vratar hrvatske nogometne reprezentacije, Monaca i Hajduka najavio je u razgovoru za njihove službene stranice da u Zagrebu mogu očekivati puni stadion i sjajnu atmosferu. Dinamovi Bad Blue Boysi odlučili su itekako ispuniti te najave pa su goste i domaću momčad dočekali koreografijom koja je prekrila čitavu tribinu.

Uoči početka utakmice, dok su nogometaši izlazili na teren, preko sjeverne tribine su podigli koreografiju na kojoj je velikim slovima stajala poruka: "Ajmo Plavi!" Česti je to uzvik u Dinamovim navijačkim pjesmama. Tribina Sjever dolje je rasprodana unatoč obilnoj kiši koja se spustila na Zagreb, a na stadion je hrvatskog prvaka došlo podržati oko 15 tisuća navijača.

Podsjetimo, Dinamo je natjecanje u Ligi prvaka započeo teškim porazom od Bayerna rezultatom 9:2. Nakon toga je smijenjen trener Sergej Jakirović, a prošlog je tjedna funkciju preuzeo Nenad Bjelica. Najavio je okomitiju igru i promjene u sustavu, a one su se nazirale već u pobjedi protiv Lokomotive (5:1). Protiv Monaca su one još više vidljive, a rezultirale su opasnim Dinamom koji je na kraju prvoga poluvremena poveo fantastičnim pogotkom Petra Sučića.

GALERIJA Unatoč kiši atmosfera na Maksimiru je fantastična

Zagreb: Navijači usprkos kiši prate susret Dinama i Monaca
1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije