REMEK DJELO

VIDEO Pogledajte spektakularan pogodak Dinama. Ovo će se prikazivati na naslovnim špicama

Zagreb: Susret Dinama i Monaca u Ligi prvaka
Marko Lukunic/PIXSELL
02.10.2024.
u 21:56

Baturina je tada na drugoj strani uposlio Sučića, a on je najprije lažnjakom izbacio Henriquea, pa onda potkopava preko Köhna i šalje Maksimir u delirij. Kakav gol, kakav sjajan pogodak!

Hrvatski prvak Dinamo u ovim trenucima igra utakmicu drugog kola Lige prvaka protiv francuskog Monaca te ima na poluvremenu vodstvo od 1:0 sjajnim golom Petra Sučića pred kraj prvog dijela, točnije u sudačkoj nadoknadi.

Bio je to nevjerojatan pogodak Dinama. U tri poteza Monaco je kapitulirao! Imali su Francuzi korner, a onda je Mišić našao Baturinu kad je krenula akcija "dva na dva".

VEZANI ČLANCI:

Baturina je tada na drugoj strani uposlio Sučića, a on je najprije lažnjakom izbacio Henriquea, pa onda potkopava preko Köhna i šalje Maksimir u delirij. Kakav gol, kakav sjajan pogodak! Pogodak možete  pogledajte OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije