Hilton Doha

VIDEO Odiše čistim luksuzom: 'Prošećite' novim hotelom vatrenih u Dohi

storyeditor/2022-04-04/katar_hns.png
Foto: HNS
1/3
05.04.2022.
u 18:00

K tomu, igračima će biti puno ugodnije budući da mogu na svježem zraku popiti kavu i družiti se tijekom dana, što je u klasičnim gradskim hotelima poput Dusita puno teže. Kako je FIFA omogućila samo pet hotela tog profila, jako smo zadovoljni što smo sada rezervirali jedan upravo takav. Ovo je velika pobjeda hrvatske delegacije te čestitam rukovodstvu i ekipi iz administracije HNS-a na obavljenom poslu – rekao je izbornik Zlatko Dalić

Nakon što je jedna od reprezentacija koja se u ožujku nije uspjela plasirati na Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru (studeni i prosinac) izgubila svoje pravo na rezervaciju hotela Hilton Doha, HNS je brzo reagirao te promijenio svoju prioritetnu opciju s hotela Dusit na hotel Hilton Doha, službeno je objavljeno na stranicama Saveza.

– Dusit je izvrstan hotel koji je zadovoljavao sve naše uvjete, no kada se ukazala prilika za rezervaciju ovog kampa, brzo smo reagirali, napravili inspekcijski posjet i uskoro se sve dogovorili s izbornikom i kapetanom koji su podržali tu promjenu. Glavna prednost je trening-centar koji je puno bliže hotelu i ima bolje uvjete za igrače, a to nam je bio prioritet pri izboru – izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

– Sjajno je Savez reagirao u manje od 24 sata čim se ukazala šansa da uđemo u Hilton. Dusit je odličan hotel, ali ovdje imamo objektivno puno bolji trening-centar, s kakvim smo se upoznali tijekom ove akcije i koji će nam zaista osigurati savršene uvjete za rad. K tomu, igračima će biti puno ugodnije budući da mogu na svježem zraku popiti kavu i družiti se tijekom dana, što je u klasičnim gradskim hotelima poput Dusita puno teže. Kako je FIFA omogućila samo pet hotela tog profila, jako smo zadovoljni što smo sada rezervirali jedan upravo takav. Ovo je velika pobjeda hrvatske delegacije te čestitam rukovodstvu i ekipi iz administracije HNS-a na obavljenom poslu – rekao je izbornik Zlatko Dalić.

HNS konačni ugovor za hotel mora potpisati do 30. travnja. 

>> Hrvatska skupina na SP-u:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije