Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

VIDEO Spektakularan doček Hrvata u Tadžikistanu, pogledate kako je to izgledalo

Petar Šegrt
Večernji list
16.06.2022.
u 14:42

Petar Šegrt, taj osebujni trener, osobito cijenjen i popularan na azijskim meridijanima, u bogatoj je trenerskoj karijeri već vodio tri nacionalne reprezentacije: Gruziju (2008.), Afganistan (2015.-2017.) i Maldive (2018.-2020.).

Osim Igora Štimca s nogometnom reprezentacijom Indije, na Azijski kup 2023. godine plasirao se još jedan hrvatski nogometni stručnjak, 56-godišnji Petar Šegrt, izbornik nacionalne momčadi Tadžikistana. Ta će reprezentacija po prvi put u svojoj povijesti nastupiti na kontinentalnom natjecanju, a u povodu toga uspjeha, igračima i našemu treneru Šegrtu u glavnom gradu Dušanbeu priređen je spektakularan doček.

>> Pogledajte doček

Već u zračnoj luci, a potom i na putu prema središtu grada heroje nacije, tadžikistanske nogometaše, pozdravili su oduševljeni navijači. Taj video objavio je Nogometni savez Tadžikistana, zemlje u središnjoj Aziji s devet i pol milijuna stanovnika.

Petar Šegrt, taj osebujni trener, osobito cijenjen i popularan na azijskim meridijanima, u bogatoj je trenerskoj karijeri već vodio tri nacionalne reprezentacije: Gruziju (2008.), Afganistan (2015.-2017.) i Maldive (2018.-2020.).

Njegov je Tadžikistan u kvalifikacijskoj skupini za plasman na Azijski kup svladao Mijanmar s 4:0, Singapur s 1:0, te remizirao s Kirgistanom 0:0. Reprezentacija Tadžikistana na posljednjoj je Fifinoj rang-listi na 114. mjestu. 

>> Pogledajte dočeka Martina Erlića u Tinju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije