REAKCIJE NA DERBI

VIDEO Trener Osijeka: Ako je ovo penal, onda na svakoj utakmici imamo 5-6 penala

Split: Hajduk i Osijek sastali se u 16. kolu SuperSport HNL-a
Ivo Cagalj/PIXSELL
05.11.2022.
u 19:44

Vjetar nam je smetao, ali isto je vrijedilo za obje ekipe, jednostavno smo bili loši. Po mom mišljenju nije bilo penala kod rezultata 1:1. Kad bi se to sudilo stalno, onda bi bilo 5-6 penala u svakom kolu - rekao je trener Osijeka Rene Poms

Hajduk i Osijek odigrali su 2:1 u derbiju za drugo mjesto lige na zadnjoj utakmici na Poljudu do kraja polusezone i SP-a u Kataru.

Za vodstvo Hajduka zabio je Sahiti u 10. minuti na asistenciju Marka Livaje, izjednačio je Marin Leovac u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, a najboilji igrač lige u drugom dijelu je i zabio te vratio prednost splitskom klubu. 

Uživo s Poljuda javljamo se nakon utakmice: pratite prve reakcije trenera Mislava Karoglana i Renea Pomsa. 

- Hvala Bogu da smo pobijedili Osijek nakon toliko utakmica. Nadam se da ćemo nastaviti taj niz. Ponavlja nam se problem da primamo golove kroz blok. Time nisam zadovoljan. U drugom dijelu smo dominirali. Trebamo dati podršku momcima, najlakše je kritizirati. Hajdukov dres malo je teži za nositi od drugih - reagirao je na derbi trener Hajduka Mislav Karoglan, pa dodao:

- Prije svega nas čeka Kup, koji je kao nagazna mina. Moramo biti skromni i ponizni, ne smijemo se uzdići nakon ovakve pobjede. Moramo se osvježiti i odigrati dobru utakmicu - rekao je nakon utakmice trener Hajduka.

- Mi smo razočarani jer smo htjeli ovdje doći i odigrati kao protiv Dinama. Ali nije nam išlo ništa što smo zamislili. S takvim mentalitetom ne možete pobijediti. Vjetar nam je smetao, ali isto je vrijedilo za obje ekipe, jednostavno smo bili loši. Po mom mišljenju nije bilo penala kod rezultata 1:1. Kad bi se to sudilo stalno, onda bi bilo 5-6 penala u svakom kolu - rekao je trener Osijeka Rene Poms.

 
 

Komentara 11

HI
Hrvat iz Prigorja
20:08 05.11.2022.

Ovo je već očigledno da suci guraju Hajduk, netko im je to naredio

KA
kanđija
20:07 05.11.2022.

A u pravu je trener Osijeka. Nije bilo penala . Čak nitko iz Hajduka nije ni protestirao. Eto završio se ciklus. Od Osijeka krenuli poguranci i nadam se da će s Osijekom i završiti.

KL
Klavocin
08:07 06.11.2022.

Pa rekao sam nek kladionice stave penal za kmečavce, koeficijent 1.25 i svi čemo dobiva. I sve je legalno. Pa kmečavci srušit će te prošlogodišnji rekord po penali a kad vam je svirano najviše penala na svijetu. Ali opet nećete bit prvi kme kme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije