SRUŠIO BAYERN

VIDEO Uefa objavila snimku maestralnog poteza Luke Modrića. Pogledajte trenutak koji je spasio Real

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/8
10.05.2024.
u 21:08

Modrić je od svoga dolaska u Madrid 2012. godine do sada stekao legendarni status na Santiago Bernabeu, a plasman u finalnu utakmicu Lige prvaka otvara mu vrata šestog trofeja najprestižnijeg europskog klupskog natjecanja

Uefa je odlučila na društvenim mrežama ovjekovječiti još jedan sjajan potez hrvatskog kapetana i legende Real Madrida, Luke Modrića. U srijedu su igrači "kraljevskog kluba" u napetom uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka svladali Bayern 2:1 i ukupnim rezultatom 4:3 izborili ulazak u finalnu utakmicu protiv Borussije Dortmund.

Važnu je ulogu odigrao Luka Modrić, a u obrambenom dijelu igre osobito se ističe njegov potez iz 85. minute. Izveo je korner na protivničkoj polovici, no lopta je došla u posjed igrača Bayerna koji su krenuli u brzu kontru pri rezultatu 1:0. Konrad Laimer je poslao loptu Aleksandru Pavloviću koji je ostao gotovo sam pred vratarom Andrijem Luninom.

Međutim, u cijelu se situaciju uključio Modrić, koji je ispratio dodavanja protivničkih igrača, te se u posljednjem trenutku ubacio ispred Pavlovića i oduzeo mu loptu. "Modrić: izvede korner, trči natrag i vrati posjed", stoji u opisu objave. Da je igrač njemačkog kluba uspio primiti loptu bio bi u savršenoj poziciji da dovede svoju momčad na dva gola prednosti.

Modrić je od svoga dolaska u Madrid 2012. godine do sada stekao legendarni status na Santiago Bernabeu. Plasman u finalnu utakmicu Lige prvaka otvara mu vrata šestog trofeja najprestižnijeg europskog klupskog natjecanja. Veliko je pitanje hoće li na kraju sezone ostati u Realu, obzirom da mu je minutaža ozbiljno pala stavljanjem naglaska na mlađe igrače koji će u narednim godinama nositi igru madridskoga kluba.

GALERIJA Pogledajte murale u čast Luke Modrića. Kapetana vatrenih obožavaju u Hrvatskoj i inozemstvu

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich
1/13

 

Komentara 2

XY
XYZ52
10:25 11.05.2024.

Sudac je pomogao Realu a ne Luka Modric. Liga prvaka je postala prcija Real Madrida i njegovih sudaca. Luka je meni drag i simpatican ali bi volio dai h Dortmund razbuca u finalu zbog nacina na koji je Real dosao tamo.

DU
Deleted user
21:11 10.05.2024.

sramotno je kako je ovaj poljak pomogao realu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije