Liga kup

Vlašić oduševio medije i navijače: Otvaram Nikolin fan klub!

Nikola Vlašić
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
Autori: Ivan Halar, Hina
21.09.2017.
u 08:56

- Hvala mojim prijateljima na Twitteru, osjećala sam se kao da sam na Goodisonu večeras - zahvalila je Blanka Vlašić obožavateljima koji su je izvještavali o svim detaljima.

Nogometaši Manchester Uniteda, Manchester Cityja, Arsenala, Chelsea i Evertona izborili su plasman u osminu finala engleskog nogometnog Liga kupa.

Najmanje problema imao je prvak Chelsea koji je pobijedio drugoligaša Nottingham Forest 5-1. Najbolji igrač utakmice bio je trostruki strijelac Michy Batshuayji.

Problema nije imao niti Manchester United porazivši na Old Traffordu Burton Albio 4-1. ManU je sve obavio do poluvremena postigavši tri gola. Najbolji igrač utakmice bio je Marcus Rashford koji je zabio dva gola i dodao asistenciju.

Manchester City je na gostovanju porazio WBA 2-1 uz dva gola Leroyja Sanea. 

Arsenal se mučio protiv trećeligaša Doncaster Roversa, a pobjednika je odlučio gol Thea Walcotta u 25. minuti.

Everton je bio uvjerljiv protiv drugoligaša Sunderlanda (3-0), a uz dvostrukog strijelca Dominica Calvert-Lewina, Nikola Vlašić bio je najbolji igrač momčadi iz Liverpoola. Mnogi engleski mediji bivšeg igrača Hajduka proglasili su pravim pojačanjem, a oduševio je i navijače Evertona koji su ga ispratili velikim pljeskom kad je u 81. minuti napuštao igru.

- Koeman je ponovno dao priliku nekolicini mladih igrača, od kojih je jako puno pozornosti počeo privlačiti Nikola Vlašić. Uvijek je tražio loptu, bio je upleten u svaku dobru Evertonovu akciju i nema sumnje da je pravo pojačanje za Everton. Upravo on je započeo akciju za prvi gol domaćina - piše Daily Mail.

 

Jedan navijač na Twitteru je poručio kako će otvoriti fan klub Nikole Vlašića, a poznata sestra mladog igrača, Blaka Vlašić, također je pratila utakmicu.

 

- Hvala mojim prijateljima na Twitteru, osjećala sam se kao da sam na Goodisonu večeras - zahvalila je Blanka obožavateljima koji su je izvještavali o svim detaljima.

Dodajmo kako će West Ham našeg Slavena Bilića u osmini finala igrati protiv Tottenhama. 

Komentara 2

AR
Artukovic
10:27 21.09.2017.

Kad Halar pise....sigurno je Vlasic najbolji,najljepsi ,najpametniji....ko da su ljubavnici.Fala bogu pa nitko drugi neigra u ligama petice pa samo o Vlasicu koji je uzgred prosjecan igrac citamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije