ARSENAL - TOTTENHAM

Wenger u hrvatskom derbiju lovi 1000. bod od dolaska

Eduardo da Silva
Pixsell
31.10.2009.
u 10:47

Utakmica kola u engleskom prvenstvu danas će se igrati u Londonu na Emirates stadionu gdje Arsenal dočekuje Tottenham.

Dvije momčadi lani su odigrale spektakularan derbi s osam pogodaka (4:4). Za Arsenalova trenera Arsenea Wengera ovaj susret ima posebnu težinu. Naime, ako topnici pobijede osvojit će 1000. bod od listopada 1996. godine otkako je Wenger na klupi topnika. U tom periodu samo je Manchester United osvojio više bodova (1069). Eduardo da Silva najavljen je u kadru za ovu utakmicu. Na Arsenalova vrata mogao bi se vratiti Manuel Almunia, dok trener Spursa Harry Redknapp neće moći računati na Aarona Lennona i Davida Bentleya. Hrvatski dvojac Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar najavljeni su u udarnoj postavi Spursa.

Ako Arsenal dobije Tottenham osvojit će 1000. bod u prvenstvu otkako je Wengere u klubu u listopadu 1996.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije