Vaterpolska Liga prvaka

Žapci gostuju u Novom Sadu, a Primorje u Budvi

Mladost Primorje (1)
Filip Brala/Pixsell
25.02.2012.
u 11:27

U posljednje kolo Lige vaterpolskih prvaka po skupinama, koje se igra danas, hrvatski klubovi ulaze ležerno, bez straha da će im izmaknuti četvrtfinale

Jug i Primorje kao prvi, a Mladost kao druga, već su osigurali nastup među osam najboljih europskih klubova. Dubrovčani ugošćuju Spandau (18 sati), žapci gostuju u Novom Sadu, a primorjaši u Budvi. Posljednja dva susreta možete gledati na Sportskoj televiziji, Mladost u izravnom prijenosu od 18, a Primorje u snimci od 20.15 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije