Opet u Afriku

Zdravko Logarušić novi trener kenijske Gor Mahije

Nogomet
Sanjin Strukic/PIXSELL
28.03.2012.
u 19:50

Nogometni trener, Brođanin Zdravko Logarušić, opet je odjedrio izvan hrvatskih granica

Doduše, otpala je mogućnost preuzimanja izborničke funkcije u bahreinskoj reprezentaciji do 18 godina, tako da u njegovoj biografiji, barem za sada, ipak neće stajati kako je postao prvi hrvatski trener koji je radio na svih pet kontinenata.

Umjesto toga, Logarušić se nakon dvije godine provedene u Gani ponovno zaputio u smjeru Crnog kontinenta. – Preuzeo sam Gor Mahiju, jedan od najboljih klubova u Keniji. Prvaci svoje zemlje bili su čak četrnaest puta i stalni su sudionici afričke Lige prvaka i Afričkog kupa. Drago mi je što sam se nakon tromjesečne neizvjesnosti napokon skrasio jer od sjedenja kod kuće nema koristi. Možda sam više priželjkivao odlazak u Aziju, ali ni ovako nisam nezadovoljan. Čuo sam da je riječ o velikom klubu koji svake godine ima velike ambicije, a ja obožavam izazove – kaže Logarušić. Jedan od razloga zbog kojih je spremno prihvatio novi poziv iz Afrike bio je, kaže, i taj što je kroz godine rada na svim meridijanima spoznao kako se najveći talenti rađaju upravo na tom kontinentu. Brođanin je jučer, nakon kraćeg zadržavanja u Gani gdje je sređivao još neke formalnosti, produžio put Kenije gdje je potpisao ugovor sa svojim novim klubom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije