pobjegla iz beča

Sabina (15) poručila iz ISIL-a: Zadovoljna sam, imaju kečap i Nutellu

Sabina Selimović
Foto: interpol
27.10.2014.
u 22:24

Ovdje mogu uistinu biti slobodna i prakticirati svoju vjeru. U Beču to nisam mogla, poručila je Sabina Selimović

Sabina Selimović (15), jedna od dvije djevojke porijekom iz BiH koje su 10. travnja otišle iz Beča u Siriju te se pridružile džihadistima, progovorila je za francuski časopis Paris Match.

U intervjuu putem SMS poruka poručila je da je zadovoljna te kako se ne želi vratiti kući.

- Ovdje mogu uistinu biti slobodna i prakticirati svoju vjeru. U Beču to nisam mogla - kazala je Sabina i dodala da je ''hrana slična onoj u Austriji iako je uglavnom riječ o halal hrani.''

- Možemo dobiti i kečap, Nutellu i kukuruzne pahuljice - tvrdi Sabina i pojašnjava kako nije trudna, ali da uživa u novom životu.

Stručnjaci pak upozoravaju da je 15-godišnjakinja intervju najvjerojatnije odradila pod prismotrom novog supruga, također džihadista te da bi on lako mogao biti propaganda ISIL-a nakon što su se u medijima pojavili natpisi da se Sabina želi vratiti kući.

>>Poginula jedna od tinejdžerki iz BiH koje su otišle u 'sveti rat' u Siriju?

>>Samra (16) i Sabina (15) se u Siriji ipak udale za islamske teroriste

Komentara 43

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
23:12 27.10.2014.

pa naravno da joj je suprug naredio što će reći...nije ona više slobodna ni da stavi na sebe gačice kakve ona želi, a kamoli da izlazi u javnost sa nekakvim svojim izjavama

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:17 27.10.2014.

ok, ako je bosanka odlucila posvetiti zivot sluzenju svom gospodaru i pomagati mu u ubijanju svih nevjernika i prodoru do Rima, sto je cilj ISIL-a, to je njena odluka. Samo da se ne predomisli uskoro, i ne pozeli vratiti u civilizaciju. Jer se odgovor na takav zahtjev ili zelju zna-ne!

SU
suncesmokvemaslina
23:55 27.10.2014.

neka tebe tamo ,samo se nemoj vraćati u Beč kad voda dođe do grla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije