Napisano flomasterom

Roditelji preminule djevojčice pronašli skrivenu poruku na stražnjoj strani ogledala

ogledalo
Foto: ilustracija
04.06.2014.
u 17:25

Athena Orchard (12) poruku je napisala na stražnjoj strani ogledala

Djevojčica koja je izgubila bitku s rijetkim oblikom raka kostiju ostavila je dirljivu poruku napisanu na stražnjoj strani svog zidnog ogledala, prenosi Daily Mail.

Athena Orchard (12) preminula je prošle srijede, a njezin otac Dean nakon nekoliko dana otkrio je flomasterom napisanu poruku na ogledalu. Athena ju je napisala nakon što joj je dijagnosticiran rak. Sadržaje poruke pokazuje da je djevojčica unatoč teškoj bolesti zadržala pozitivan stav.

"Već sutra možete dobiti smrtonosnu bolest pa iskoristite svaki dan... Život je loš samo ako ga učinite lošim", stoji između ostalog u poruci.

"Sreća ovisi o vama... Možda nije važan sretan završetak, već priča... Smisao života je smisleni život", također je napisala Athena, koja je iza sebe ostavila devetero braće i sestara.

Njezin 33-godišnji otac ispričao je kako nije mogao vjerovati kad je otkrio natpis na stražnjoj strani ogledala.

– Tako je dirljivo. Kad sam ga prvi put vidio, pomeo me s nogu. Počeo sam čitati, ali uskoro sam morao prestati jer je bilo previše dirljivo, srce ni se kidalo – rekao je Dean Orchard.

>> Prije godinu dana preminula je djevojčica koja je ujedinila Hrvatsku

Komentara 29

Avatar __MAX__
__MAX__
18:33 04.06.2014.

Pouka ove poruje je...ne tracite zivot sebi i drugima glasajuci za lopove....promislite dobro na sljedecim izborima kako bi svi mi uzivali u zivotu i imali stabilnu najljepsu Hrvatsku. Pamet u glavu!

FT
ftiček
21:32 04.06.2014.

a je se brinete primitivci koliko čovijek ima dijece a koliko ih vi imate i kaj ste dobroga napravili na ovome svijetu bagro glupavavijetu bagro glupava

KI
-KIKKI-
08:49 05.06.2014.

Jadno dijete, ali to je život, ljudi obolijevaju i umiru svaki dan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije