U BLIZINI KUĆE PREMIJERA SRBIJE

Srbijanska policija: Pronađeni ručni bacač je s ratišta u Hrvatskoj, a bombe iz BiH

30.10.2016.
u 19:24

"Bilo je toga i ranije"

Prema izjavi srpskog ministra unutarnjih poslova Nebojše Stefanovića, još uvijek se čekaju rezultati DNK analize oružja nađenog u Jajincima, nedaleko od kuće premijera Aleksandra Vučića.

Ipak, poznato je podrijetlo oružja. Naime, dio ručnog bacača dolazi s hrvatskog tržišta, a dva eksploziva potječu s ratišta BiH, iz okolice Sarajeva. 

Na konferenciji za novinare, kako prenosi Blic.rs, obratio se i sam Aleksandar Vučić. Poručio je kako nema novih saznanja, osim onih koji su se pojavili u medijima, ipak, kaže kako mu je 'rukopis' zolja dobro poznat. "Bilo je toga i ranije" - tvrdi Vučić.

Dodao je kako ne želi ulaziti u različite teorije, no mjesto na kojem je oružje pronađeno smatra 'čudnim'.

"O događanjima u Jajincima ne znam ništa, imam podatke koji nisu dovoljno vjerodostojni da s njima izlazim u javnost. Mi smo ovdje da brinemo o narodu, a ne da narod brine o nama. Uzeti su otisci i sve što je potrebno, siguran sam da će se naći parcijalni DNK, možda je to neko i slučajno tu ostavio" - rekao je premijer.

"Ako ne pronašemo parcijalni DNK, bit će jasno o čemu se tu radi, a to će biti do večeras" - zaključuje.

>> "Ako ne nađemo ništa, onda mi je jasno o čemu se radi. I dalje sam kao guska u magli, bez obzira na bezbroj teorija"

Komentara 26

BJ
Bjelovar112
19:55 30.10.2016.

Pazi ako znaju da je iz ratista u Hrvatskoj onda znaju i tko je sa njim rusio i palio po Hrvatskoj

WE
weAreCro
20:13 30.10.2016.

Hahhahaha evo srba i njihove propagande, neki dan je vulkanizer iz Srbije utvrdio da su zlocesti Hrvati prepilili 2 vijka na kotacu njihovog novinara "satelita" u Hrvatskoj a danas je vec utvrdeno da su im premijera htjeli napasti sa Hrvatsko-Bosanskim oruzjem a sutra ce vjerojatno objaviti imena i prezimena tih groznih ustasa zlih namjera. Uglavnom nakon kratke pauze Srpski propagandni stroj ide dalje sa provodenjem svojih ideja.

CE
centirion
04:13 31.10.2016.

srpska posla!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije