TV-DVOBOJI JADRANKE KOSOR I STJEPANA MESIĆA

06.01.2005.
u 12:42

HTV 1
petak, 7. i 14. siječnja, 20.05
HTV je Jadranki Kosor i Stjepanu Mesiću ponudio da se pred njihovim kamerama nađu danas i sljedećeg petka. Budući da predsjednički kandidati svoj dolazak nisu potvrdili do zaključenja ovoga broja Ekrana, nismo u mogućnosti objaviti detaljnije podatke. Uglavnom, pouzdano se zna da će jedna emisija biti posvećena pitanjima unutarnje, a druga vanjske politike.

NOVA TV
srijeda, 12. siječnja, 20.00
Iako još nisu imali potvrdu dvoje preostalih predsjedničkih kandidata da će se odazvati njihovu pozivu na sučeljavanje, na Novoj TV za taj su događaj posve spremni. Sve se zna. Ako se dogodi, dogodit će se u srijedu, sve će početi u 20 sati i trajat će 60 minuta, a kao voditelj u studiju bit će Miroslav Lilić.
- Trudit ću se da mi pitanja tada ne budu stereotipna. Pokušat ću biti sadržajan a ne prizeman. Udaraca ispod pojasa neće biti - najavio je Lilić.

RTL
U trenutku pisanja ovog teksta na domaćem RTL-u nije se znao ni dan ni vrijeme verbalnog predsjedničkog okršaja. Od urednika Informativnog programa RTL-a Roberta Tomljenovića doznalo se samo da će, ako se priželjkivani predsjednički susret doista i dogodi, trajati 70 minuta, a kao voditelj sadržajno bi ga upravljao Tomislav Jelinčić.

Želite prijaviti greške?