Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

16-godišnjak spasio susjede iz požara

požar
Arhiva VL
22.11.2009.
u 20:41

Izgorjela je cijela kuća s namještajem i objekt pored kuće, a unatoč brzoj intevenciji vatrogasaca iz Podgorača i Našica, ništa nija spašeno.

PODGORAČ - Veliki požar buknuo je u tavanskom dijelu kuće 65-godišnjih Luke i Evice Biuklić u Podgoraču u Ulici kralja Tomislava koji se u 20 minuta pretvorio u zgarište.

Izgorjela je cijela kuća s namještajem i objekt pored kuće, a unatoč brzoj intevenciji vatrogasaca iz Podgorača i Našica, ništa nija spašeno.

Bračni par Biuklić spasio je 16-godišnji susjed Josip Anić koji je hrabro ušao u zadimljenu sobu i izveo ih u dvorište.

Šteta se procjenjuje na više od 150 tisuća kuna, a Goran Đanić, načelnik Općine Podgorač, odmah se uključio u akciju prikupljanja pomoći u novcu i građevinskom materijalu.

Ključne riječi

Komentara 2

BR
BrankoH
23:05 22.11.2009.

Bravo majstore!

DR
dreamteam
22:02 22.11.2009.

Svaka cast hrabrom mladicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije