OBJAVILA BIA

Akcija srpskih obavještajaca u Beogradu: 'Jutros smo uhitili hrvatskog špijuna'

Bor: Tijekom noći nastavljena potraga za nestalom djevojčicom Dankom
Pixsell/PIXSELL
26.08.2024.
u 07:36

Navodnu akciju uhićenja provela je Sigurnosno-informativna agencija (BIA) u suradnji s državnim organima

Na području Beograda u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak je uhićena osoba za koju se vjeruje da je ''hrvatski špijun'', javljaju jutros srpski mediji. Akciju uhićenja provela je Sigurnosno-informativna agencija (BIA) u suradnji s državnim tijelima. Informaciju su prve prenijele Novosti, a navodi se da je uhićenje ''rezultat višemjesečnog operativnog rada BIA-e''.

Međutim, nakon što su pojedini srbijanski mediji objavili da je u Beogradu rano jutros navodno uhićen "hrvatski špijun", upitali smo Ministarstvo vanjskih i europskih poslova imaju li ikakvih informacija o tom slučaju. - Nemamo nikakvih saznanja o navedenoj temi, niti da se takav događaj uistinu dogodio - kratko su nam odgovorili iz Ministarstva.

Inače, navodno uhićenje događa se dan nakon što je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu objavio da se sastao s odvjetnikom Nemanjom Berićem, kojeg su hrvatske vlasti uhitile zbog snimke s pročetničkim srpskim pjevačem Bajom Malim Knindžom ili, u Vučićevoj verziji, "samo zato što je Srbin". 

"Obećao sam Nemanji i njegovoj supruzi Jani da ćemo na neki od sljedećih koncerata Baje Malog Knindže ići zajedno", napisao je Vučić u nedjelju o glazbeniku koji slavi ratne zločine. Srbijanski mediji u ponedjeljak prenose i kako je srbijanska policija u nedjelju navečer na granici privela hrvatsku pjevačicu Severinu zbog "spornih izjava" u medijima. 

VEZANI ČLANCI:

FOTO Znate li da kroz Hrvatsku protječe najhladnija rijeka na svijetu, evo o kojoj je riječ

Bor: Tijekom noći nastavljena potraga za nestalom djevojčicom Dankom
1/14
Ključne riječi

Komentara 25

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
08:03 26.08.2024.

A kaj bi taj naš špijun tamo radio …pratio kako su im rodile šljive ? Pa ta je zemlja mrtva u moralnom, političkom i ekonomskom smislu .

CO
corsa
08:35 26.08.2024.

Kako znam da je ovo laž ?! Što bi to mi mogli saznati o Srbiji a da jos neznamo i treba nam špijun ?

BU
Bubra
08:13 26.08.2024.

Cirkus u reziji Vucka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije