PROSVJED

Oporba: Đukanović je avionom napustio Crnu Goru; DPS: To su laži

Crna Gora
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
19.10.2015.
u 08:44

Do subote ako ne formiraju prelaznu vladu i ne padne sadašnja Đukanovićeva, sva Crna Gora dolazi ovdje i mi ćemo ih ukloniti sa vlasti, rekao je Mandić

Predsjednik stranke Nova srpska demokratija Andrija Mandić dao je ultimatum crnogorskom premijeru Mili Đukanoviću da do subote podnese ostavku, najavljujući da će u suprotnom "okupiti čitavu Crnu Goru da ruši vladu", prenose Vijesti. Mandić je pred nekoliko tisuća pristaša ispred zgrade ministarstva unutarnjih poslova u Podgorici, nakon prosvjedne šetnje, pozvao i Đukanovićeve koalicijske partnere da napuste vlast i formiraju prijelaznu vladu. 

- Do subote ako ne formiraju prelaznu vladu i ne padne sadašnja Đukanovićeva, sva Crna Gora dolazi ovdje i mi ćemo ih ukloniti sa vlasti. Dajemo im pristojan rok. Mi smo danas došli kao poslanici, a u subotu zovemo čitavu Crnu Goru - poručio je Mandić, također jedan od lidera oporbenog Demokratskog fronta, čija je članica njegova stranka.

Vijesti također prenose da je Mandić rekao kako je Đukanović zrakoplovom napustio zemlju, što je Đukanovićev DPS nazvao "lažima".

>> Bitka za pošteniju Crnu Goru ili razdor dirigiran iz Beograda

Komentara 12

MA
marsovac
09:18 19.10.2015.

sve je to mozda jos u redu ali ipak u crnoj gori digla se "nova srpska demokratija".............ha,ha,ha, gdije su ti ponosni crnogorci,............sad ce srbi odluciti sta oni hoce.........ako to, tako dalje ide, opet ste vi srpski satelit,......a srpska guza vam je poznata, .....u noj ste dugo zivjeli.

Avatar superhik74
superhik74
15:42 19.10.2015.

Toga kriminalca kojeg je na vlast doveo Slobodan Milosevic (zajedno s Momirom Bulatovicem) jos koncem 80-tih godina, trebalo je odavno uhapsiti zbog rusenja ustavnog poretka iz tih zbivanja preko zlocina, s Dubrovackog ratista 1991 godine, preko svih kriminalnih aktivnosti zadnjih skoro 30 godina (sverc droge, ljudi, cigareta, oruzja itd. itd.) Zatvor je najmanje sto mu se moze dogoditi.

Avatar zong
zong
09:57 19.10.2015.

Sigurno nije pobjegao jer istini za volju nema gdje pobjeći... EU je davno za njim izdala tjeralicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije