DA VAS ČUJEMO

ANKETA Milanović, Primorac, Dodikova savjetnica... Utrka za Pantovčak je sve zanimljivija. Koga ćete podržati na izborima?

Predsjednički kandidati
Foto: Pixsell
1/9
11.09.2024.
u 14:10

Natjecanje, pogledamo li trenutni popis imena, postaje sve zanimljivije, a među pretendentima na Pantovčak su, dakle, aktualni predsjednik, nezavisni kandidati i novi politički akteri. Kada bi se izbori održali danas, koga biste vi podržali? Odgovorite nam u našoj anketi

Hrvatska se priprema za predsjedničke izbore u prosincu 2024., koji će biti treći izborni krug u ovoj godini. Na ovim izborima očekuje se najmanje sedam kandidata, uključujući aktualnog predsjednika Zorana Milanovića, koji je prvi službeno objavio svoju kandidaturu. Među istaknutim imenima nalaze se i Marija Selak Raspudić, bivša članica Mosta, sada nezavisna saborska zastupnica, te Dragan Primorac, kojeg podržava njegova bivša stranka HDZ.

Iz redova stranke Možemo kandidatkinja će biti Ivana Kekin, dok je danas svoju kandidaturu službeno objavila novinarka Aurora Weiss, koja je izazvala pozornost medija kao savjetnica predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika. U izbornu utrku ušao je i odvjetnik i povjesničar Tomislav Jonjić, a svojega kandidata dat će, prema najavama, i nova stranka Marija Radića, bivšeg člana Domovinskog pokreta. Iako još nije poznato ime stranke, ali ni predsjedničkog kandidata, Radić je istaknuo da razmatraju četiri potencijalna imena i dodao da se on sam ne vidi u toj ulozi.

Natjecanje, pogledamo li trenutni popis imena, postaje sve zanimljivije, a među pretendentima na Pantovčak su, dakle, aktualni predsjednik, nezavisni kandidati i novi politički akteri. Kada bi se izbori održali danas, koga biste vi podržali? Odgovorite nam u našoj anketi.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Milanović berbu grožđa završio nezgodom: 'Ne da sam se zrezo, nego ono'

Predsjednički kandidati
1/30

Komentara 33

BA
Barba56
15:52 11.09.2024.

Aurora bi upravljala Hrvatskom ? Mislim da ovo nema nigdje na svijetu , ovo je ismijavanje Hrvatske i Hrvata .

Avatar punk
punk
16:02 11.09.2024.

kaj to znači da dodik ima dva kandidata? muškog i ženskog... ima se može se...

AB
abcabc
15:10 11.09.2024.

Rijeke pravde opet dolaze potopiti Milanovića - on je gotov, ide potop na izborima, isto kao što je doživio debakl na prošlim - a bit ću premijer - to sigurno ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije