IZBORI U SDP-U

Arsen Bauk na Facebooku: Zlatko, give Zoran hell

Arsen Bauk
Foto: Marko Prpić/Pixsell
11.01.2016.
u 15:22

Ovo se ne treba shvatiti kao podršku nekom od kandidata, napomenuo je Bauk

– Zlatko, give Zoran hell – objavio je danas na Facebooku ministar uprave Arsen Baukgovoreći o Zlatku Komadini, koji je najavio kandidaturu za predsjednika SDP-a, i sadašnjem šefu stranke Zoranu Milanoviću. Također je aludirao na Milanovićevu nedavnu izjavu upućenu HDZ-u – "We'll give them hell".

– Ovo se, naravno, ne treba shvatiti kao podrška nekom od kandidata nego kao podrška fer, korektnoj, demokratskoj i strastvenoj izbornoj utakmici – objavio je SDP-ovac Bauk na Facebooku.

Zlatko, give Zoran hell ... (ovo se naravno ne treba shvatiti kao podršku nekom od kandidata nego kao podrška fer,...

Posted by Arsen Bauk on 11. siječnja 2016

 

>> Bauk: Baldasar ovime kreće u borbu za jednu od funkcija unutar SDP-a

Komentara 64

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
15:31 11.01.2016.

ovaj lik je presmiješan, uvijek kad ga vidim moram se nasmijati... haha.. a onda kad se sjetim da je četiri godine bio ministar u vladi RH... prisjedne mi smijeh... stvarno je svaki lazar mogao biti ministar u najgoroj vladi ikad!!

PE
perfa57
15:33 11.01.2016.

SDP-ovci se toliko osječaju hrvatima da ne žele Hrvatski ni pisati, a kamoli ga zaštititi. Glavni komesar za uništenje hrvatskog jezika Jovanović, prvi zamjenik Bauk.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
15:30 11.01.2016.

Komadina je paradise za Milanovića koji je hell

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije