savršena meta

Aurodomus opet na meti, opljačkane još dvije trgovine

pljačka (1)
Goran Jakuš/PIXSELL
20.12.2011.
u 11:16

U ponedjeljak su orobljene dvije poslovnice, a ukupna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. Poslovnice Aurodomusa bile su na meti razbojnika i prije desetak dana kada su također u istom danu opljačkane dvije prodavaonice.

Trgovine za otkup zlata Aurodomus i dalje ostaju meta broj jedan zagrebačkim razbojnicima. U ponedjeljak su, naime, orobljene dvije poslovnice, a ukupna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Prva je "pala" Aurodomusova trgovina u Ilici na Črnomercu. Dvojica nepoznatih muškaraca, najvjerojatnije starih između 20 i 30 godina, visine oko 170 do 180 cm, odjevena u tamnu zimsku odjeću, upala su u poslovnicu oko 9.30 sati. Nasrnuli su na zaposlenicu I. R. (30) pa iz trgovine za otkup zlata odnijeli novac i nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na oko pet tisuća kuna.

Nešto prije 11 sati na isti je način opljačkana i poslovnica na Rudeškoj cesti na Trešnjevci. Zaposlenica T. B. (22) nije imala izbora nego pred nasrtajima dvojice razbojnika predati traženi plijen. Šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna.

Poslovnice Aurodomusa bile su na meti razbojnika i prije desetak dana kada su također u istom danu opljačkane dvije prodavaonice.

Komentara 3

LI
liliZG
14:37 20.12.2011.

....reklama od prije par dana je uspjela............marketing u punom zamahu.....

HS
Hrvatski sin
17:53 20.12.2011.

to gazda od pohlepe za zlatom pljačka sam sebe,a usput maltretira zaposlenice.doči će lova od osiguranja.

VI
Vito
07:39 21.12.2011.

savršena meta Aurodomus opet na meti, opljačkane još dvije trgovine Kao što već napisah prije - dok ne plati \"reketaru\", policija neće pronači pljačkaše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije