ČETVERO U BOLNICI

Autom naletio na pješake na Viru, poginula Hrvatica: 'Odjednom su se začule sirene'

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
18.08.2024.
u 07:58

Do nesreće je došlo u Ulici Put Lozica oko 23.40 sati

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć na Viru, u kojoj je poginula jedna pješakinja, a ozlijeđeno je još četvero osoba. Riječ je o obitelji iz Križevaca, a majka je stradala na licu mjesta u naletu automobila. U nesreći su, osim smrtno stradale žene, ozlijeđene još četiri osobe, a doznali smo od liječnika zadarske bolnice kako su suprug i trogodišnje dijete u životnoj opasnosti. 

- Još uvijek nije dovršen očevid i zasada vam mogu samo potvrditi da je jedna osoba poginula - rekli su nam u zadarskoj policiji na upit za potvrdu informacije da je vozač naletio na pješake na Viru i da uz poginulog ima više ozlijeđenih koji su prevezeni u zadarsku opću bolnicu. 

- Počinitelj je pod nadzorom policije. Policija je bila na terenu do šest sati ujutro - doznali smo. Iako se policija i DORH još uvijek nisu oglasili o rezultatima očevida tragedije na Viru, nakon informacije o težini ozljeda mlade obitelji iz Križevaca mnogi na Viru nagađaju da je vozač koji je skrivio tragediju vozio ogromnom brzinom. Da je bio alkoholiziran priča se od sinoć na Viru, a ta je informacija došla i do načelnika općine.

- Čuo sam da je bio alkoholiziran.  Moram izraziti sućut obitelji. Nadam se da će se djeca i suprug oporaviti jer čujem da su životno ugroženi. Da, i ja sam čuo da im vozač u puntu naletio s leđa i to je strašna tragedija. Bila su dvojica u automobilu i ako je stvarno vozač bio alkoholiziran to oštro osuđujem i apeliram na sve da ne voze pijani. Ovo je tragedija  - rekao nam je načelnik općine Vir Marino Radović. Poginula žena je turistkinja, hrvatska državljanka.

- Oko ponoći se se odjednom začule sirene hitne i vatrogasaca i policije - rekao nam je jedan Viranin. 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 3

GO
Gof33
08:13 18.08.2024.

Vir..... urbanističko i prometno remek djelo, a svi odgovorni i dalje na slobodi s milijunima u džepu, pokoj vječni daruj nevinoj žrtvi ove pohlepe, bahatosti i neukusa dragi Gospodine

MA
Majmunsabananom
00:47 19.08.2024.

Malo jači otok za ljetovanje.Nemoram ni objašnjavat ko tamo gradi i ljetuje.

DO
doktorica
08:11 18.08.2024.

gdje god nema nogostupa cesta mora biti jednosmjerna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije