drskost krijumčara

Banjalučanin krijumčario cigarete u automobilu porezne uprave

\'za kar..190107..cigarete..mladi... snimila kristina stedul-fabac\'
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
03.08.2012.
u 15:26

Policija je u Doboju u BiH tijekom rutinske kontrole prometa pretražila automobil i naišla na 650 kutija cigareta bez dokumentacije

N. Č. iz Banje Luke pokazao je nevjerojatnu količinu drskosti kada je odlučio krijumčariti cigarete u - vozilu porezne uprave. Kako prenosi portal Vijesti.ba, policija je u Doboju prilikom redovne kontrole prometa u automobilu u vlasništvu porezne uprave ministarstva financija Republike Srpske pronašla veću količinu uvozne robe za koju vozač nije posjedovao potrebnu dokumentaciju.

Vozilo je isključeno iz prometa te je nakon sudske naredbe uslijedio pretres za vrijeme kojeg je u automobilu pronađeno 650 kutija cigareta marki Eve, Walter Wolf i West. Nad N.Č. izvršena je kriminalistička obrada, a okružnom tužilaštvu u Doboju bit će podnesen izvještaj o kaznenom djelu nedozvoljene trgovine.

Komentara 1

Avatar MENSA
MENSA
22:25 03.08.2012.

TO SU POREZNICI! To su "poreznici", a ne ovi naši kaj ne daju opće čoveku da živi! Morti budu sad i naši nekaj "krenuli"?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije