Italija

Barbara Berlusconi spočitava zabave svome ocu Silviju

Barbara Berlusconi na naslovnici tjednika Vanity Fair
22.12.2010.
u 10:24

Skandali premijera Silvija sa ženama ogorčili su njegovu kćer Barbaru Berlusconi

RIM – Barbara Berlusconi nije zadovoljna nekim ponašanjima svoga oca premijera Silvija Berlusconija i to je izjavila u posebnom razgovoru za tjednik Vanity Fair koji se danas našao na kioscima. Redakcija toga tjednika, koji je objavio sliku Barbare Berlusconi (26) na naslovnoj stranici, poslala nam je za objavljivanje dijelove razgovora s prvom premijerovom kćeri iz njegova drugog braka s Veronicom Lario.

Na primjedbu novinarke kako je ova godina za premijera bila "puna skandala s crvenim svjetlima“ Barbara odgovara:
- To su događaji koji su me ogorčili. Teško mi je odgovoriti. Voljela bih kada bi se jedna čitateljica mogla staviti u moj položaj. Dakako da nisam suglasna s određenim načinom ponašanja, ali moram vjerovati i onome što kaže moj otac.

Na pitanje što misli o usporedbi Berlusconija s nekom pop-zvijezdom Barbara je odgovorila da je ta usporedba prikladna jer on uspijeva doći "do srca ljudi koji govore njegov jezik, uspijeva izvući osjećaje kao neka pop-zvijezda“.

Barbara se posebno okomila na ministricu za ravnopravnost spolova Maru Carfagnu, koja je ovih dana govorila o političkom maskulinizmu prema njoj, a koji je odraz zemlje koja loše tretira žene.

- Najgora je stvar što se Mara Carfagna žali. Ponekad bi trebalo imati osjećaj za šutnju. Ako se ona, koja je od Telegattija (dodjela nagrada za najbolje TV-programe gdje je Silvio 2007. kazao Mari kako bi je oženio da već nije oženjen, op. a.) dogurala do ministarske pozicije, osjeća diskriminiranom, onda stvari postaju još smješnije. Mara Carfagna je bila misica, pa je sudjelovala u televizijskim emisijama, a onda joj je Berlusconi javno davao komplimente za ljepotu.

Na novinarkinu primjedbu kako je Silvio Berlusconi u parlament doveo striptizete Barbara odgovara da su ih izabrali talijanski birači.

- Ipak, vidjeti neke gospodične u plavim automobilima (tako Talijani nazivaju službene automobile političara, op. a.) nije lijepa slika za zemlju, jer stvarno se teško može dokučiti koje su njihove zasluge - kaže Barbara Berlusconi koja, komentirajući rastavu svojih roditelja, kaže kako djeca (ima još sestru Eleonoru i brata Luigija) nisu nikada bila uključena u brakorazvodnu raspravu o imovini i kako je to stvar njihovih roditelja.

O odnosu Silvija Berlusconija s nekim djevojkama Barbara kaže kako je ono što njezin otac naziva “svojim slabostima prema ženama" zasigurno utjecalo na njegov privatni i politički život. Drži da je njezin otac kao premijer učinio mnogo za zemlju, ali se to zanemaruje zbog njegova ponašanja. Barbara kaže da bi bilo nepravedno kada bi njegov odličan politički život bio zapamćen samo po ovoj sezoni skandala sa ženama.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
14:19 22.12.2010.

Rubrika: \"Tračevi\".

OB
-obrisani-
16:29 22.12.2010.

nije bas tema ipak ovo je vijest ali ne za VL BBC je morao javiti tu vijest iako pokusava na svoj nacin ublaziti sramotu vijest je ova i to na engleskom British officials in Bangladesh have confirmed Wikileaks reports thatt the UK is training a police force in the country accused of being a death squad to je njihova superiorna demokracija iza koje se krije sirenje ciokaubojgusarskih interesa i omolazavanje slavenske rusije i hrvata i svih naroda koji zivu u siromastvu a koji pokusavaju se uzdignuti na ljudsku razinu

OB
-obrisani-
19:22 22.12.2010.

YAP! Pa djeca obično kad žele pokazati kako su drugačiji onda odu u drugu krajnost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije