Promocija

Beogradska promocija Štulićevih 14 knjiga bez nazočnosti autora

štulic
Arhiva VL
21.10.2010.
u 08:37

Knjige su, podsjeća Danas, objavljene samo u Srbiji i, prema Štulićevoj želji, prodaju se isključivo u kompletu.

BEOGRAD - Komplet od 14 knjiga s prepjevima i prijevodima antičkih pisaca, povjesničara i filozofa, promoviran je u sinoću Beogradu, ali bez nazočnosti njihova autora, rock glazbenika Branimira Johnnyja Štulića, piše beogradski Danas i dodaje kako je unatoč kiši velik broj Beograđana došao u knjižaru Ilegala "u nadi da bi se ipak mogao pojaviti nekadašnji frontmen kultne grupe Azra koji posljednjih 20-ak godina živi povučeno u Nizozemskoj".

U 14 knjiga Štulić je ponudio svoje viđenje klasika antike - Homerove "Ilijade" i "Odiseje", Herodotovih istraživanja, Tukididovog "Peloponeskog rata" i "Aleksandrijade".

Knjige su, podsjeća Danas, objavljene samo u Srbiji i, prema Štulićevoj želji, prodaju se isključivo u kompletu, po cijeni od 14.000 dinara (oko 140 eura, što je gotovo polovica prosječne plaće u Srbiji), uz dva CD-a sa snimcima koncerata koje je održao 1990. u Banjaluci i Mostaru.

Ključne riječi

Komentara 22

DU
Deleted user
09:27 21.10.2010.

Osobno ga poznajem.Sin bivšeg oficira jna nije vrijedan pažnje!

HO
hotfishlake
09:35 21.10.2010.

stulic, od legende do srbende!

MA
manoxxl
14:45 21.10.2010.

Tko pametan bi to i kupio u Hrvatskoj? Možda tu i tamo neki nostalgičar, ostali srećom i neznaju tko je ovaj lik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije