ruski Sjeverni tok 2

Biden ishodio od Merkel da financira i 'hrvatska' Tri mora

23.07.2021.
u 08:33

Amerikanci su bili inspirirani citatom Sir Olivera iz Alan Forda: “Ideje naše, novac vaš”

Ključne riječi

Komentara 29

BO
borutkorajze
10:29 23.07.2021.

Dosta prije Sir Olivera, Iljf i Petrof su u Zlatnom teletu, kroz postupke snalažljivog Ostapa Bendera opisali ideju/moto, "Ideje naše benzin Vaš".

BA
Blokirani admin
10:40 23.07.2021.

Treba nam povezivanje s zemljama srednje Europe , zato sto je jedno od tih triju mora Jadransko , a te zemlje su zdrave i dinamicne , i s jasnom buducnoscu , za razliku od zapada

Avatar ŠTO_DALJE
ŠTO_DALJE
11:33 23.07.2021.

I tako nama uvališe LNG i posvađaše nas s rusima i jeftinim ruskim plinom, a Njemačkoj dozvoliše izravni plinovod sa Rusijom. Bože jesmo glup narod, to je naprosto fantastično, svačiji interes nam je važniji osim vlastitog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije