PRAVA MANJINA

Bijela Australija ni 250 godina poslije Aboridžinima ne dopušta da budu politički faktor

23.08.2024.
u 16:55

Na referendumu kojim se tražilo da se u Ustav unese tijelo koje bi australsku vlast samo savjetovalo o pitanjima vezanim za aboridžinske narode i narode otočja u Torresovom tjesnacu 60% Australaca reklo je 'ne'

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
17:20 23.08.2024.

I u hrvatskoj najteže je biti hrvat heteroseksualac koji vjeruje u Boga.

EJ
ejStef
01:06 24.08.2024.

Hm, referendum je bio pred više mjeseci, čemu sad ovaj tekst? Napadi na migrante, rodna prava, prava manjina, očito sada opet kreće pranje mozga woke ideologijom, valjda zelena religija nije dovoljna... Sve ide zajedno s direktivom EU-a gdje se od poduzeća, a ne samo od javnog sektora, zahtjeva zapošljavanje prema rodnom ključu. Implementacija najkasnije do 2028. godine, a oni koji se neće pridržavati toga npr. neće moći dobiti kredit u banci i sl... Neodoljivo podsjeća na Kinesku socijalnu kontrolu, samo je totalitarna ideologija druga.

PA
pasodoble12
10:25 24.08.2024.

To je jedna od malih "zapadnih vrijednosti" a kakvih još ima, da ti se kosa digne na gkavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije