OLOVKA MU DOBRO PRISTAJE

Bivši predsjednik SAD-a George W. Bush piše knjigu

19.03.2009.
u 15:36

Bivši američki predsjednik G.W. Bush odlučio je napisati autobiografsku knjigu.

Knjiga će se fokusirati na 12 važnih odluka koje je donio kao američki predsjednik, poput odluka o ratovima u Iraku i Afganistanu, terorističkih napada 11. rujna, ali i kako je donio odluku da se kandidira za predsjednika.

Isto tako Bush će pokušati objasniti neke svoje životne priče i izvan svijeta politike i Bijele kuće, odnosno kako se uspio ostaviti pića i kako je ponovno pronašao vjeru.

Knjiga pod nazivom "Decision Points" trebala bi se naći u knjižarama u jesen 2010. godine, priopćili su iz Crown Publishing Groupa koji će izdati knjigu. Koliko će G. W. Bush dobiti za pisanje knjige, nije objavljeno, međutim jasno da je bogatom naftašu iz Teksasa koji je postao predsjednik zahvaljujući sjajnom zaleđu obitelji Bush, novac nije bio primarni motiv.

- Moj cilj je dovesti čitatelje u Ovalni ured, u trenutke koji su ostavili posljedice na moj osobni i politički život - poručio je Bush.

Bez obzira na kvalitetu Bushova uratka, nema sumnje da će se "Decision Points" sjajno prodavati. Potencijalnim čitateljima ostaje nada da je Bush bolji pisac nego što je bio političar, odnosno da nitko neće morati napisati knjigu kako bi objasnio što je pisac htio reći, kao što su to tijekom njegova političkog mandata radili njegovi (ne)uspješni savjetnici.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije