IZNENADNI POSJET

Boris Johnson se neočekivano pojavio u Kijevu: U četiri oka razgovarao sa Zelenskim

Ukraine's President Zelenskiy and British PM Johnson attend a meeting in Kyiv
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
09.04.2022.
u 17:55

Johnson je prvi čelnik skupine G7 koji je posjetio Ukrajinu od početka ruske invazije 24. veljače.

Britanski premijer Boris Johnson počeo je u subotu neočekivani posjet Kijevu razgovorom u četiri oka s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskijem, rekao je zamjenik predstojnika ureda ukrajinskog predsjednika Andrij Sibiha.

"Upravo sada posjet Borisa Johnsona Kijevu počeo je sastankom u četiri oka s predsjednikom Zelenskijem", objavio je Sibiha na Facebooku. 

 

"Velika Britanija predvodi u vojnoj pomoći Ukrajini, vođa je proturatne koalicije, predvodi u sankcijama protiv ruskog agresora", dodao je, objavivši fotografiju sastanka.

Johnson je prvi čelnik skupine G7 koji je posjetio Ukrajinu od početka ruske invazije 24. veljače.

VIDEO U raketnom napadu na željezničku postaju u Kramatorsku poginulo više od 50 civila, od kojih barem petero djece

Komentara 11

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
20:36 09.04.2022.

Hahaha, nije mali Boro bio u Kijevu nego u Rzeszowu, u američkoj ambasadi gdje se cijelo vrijeme skriva mali komedijaš. Evo, baš bi premijer Velike Britanije bio u sred ratne zone u zgradi kraj otvorenog prozora. Nije se baš pokazao hrabar do sada, pa neće i od sada. :-))

VO
Vorg
20:02 09.04.2022.

Čisto sumnjam da je sastanak bio u Kijevu Johnson je kao novinar bio lažac čovjek koji je kao zafrkanciju inicirao referendum o izlasku iz eu dakle dva glumca na jednom mjestu

DU
Deleted user
19:41 09.04.2022.

Kako je sada hrabar taj Johnson! Rusi otišli, a on se hrabro ukazao. On i Ursula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije