užas u Srbiji

Brutalan napad na bračni par u beogradskom kafiću: 'Svi su nas tukli, bilo ih je 20! Muž mi četiri puta izgubio svijest'

Hitna pomoć, Ilustracija
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
01.06.2024.
u 15:42

Osumnjičeni za napad su uhićeni, ali priča tu nije završila. Obitelj je nakon incidenta počela dobivati prijetnje smrću.

U jednom kafiću u Novom Beogradu u Srbiji, dogodio se brutalan napad u kojem su teške tjelesne ozljede zadobili doktorica i njezin suprug. Incident se dogodio pred zatvaranje kafića, kada je dokotrica, u pratnji supruga, krenula prema toaletu.

"Moja kolegica (52) iz bolnice i ja izašle smo da se opustimo i proveselimo od našeg stresnog posla u jedan lokal u Novom Beogradu jer živimo u blizini. Poslije nam se pridružio i moj suprug s nekim prijateljima i sve je bilo dobro. Pred zatvaranje sam krenula do toaleta, kako je sve bilo puno pijanih gostiju, zamolila sam muža da me otprati. Tu se dogodilo neko komešanje, nisam odmah obraćala pažnju i samo sam osjetila udarac s leđa," ispričala je doktorica za srpski Telegraf.

Incident je eskalirao kada je jedan krupniji čovjek udario doktoricu. Njezin muž je pokušao intervenirati, nakon čega su ih zaštitari i ostali gosti lokala ugurali u međuprostor, bacili na pod i počeli brutalno tući.

VEZANI ČLANCI: 

"Udario me jedan krupniji čovjek. Moj muž je uskočio i pitao ga zašto me udario, nakon čega su nas ugurali u nekakav međuprostor, bacili na pod i tukli," ispričala je u šokantnoj ispovijesti. Prema njezinim riječima, napadu su se pridružili i zaštitari iz kluba, te ih je tuklo između sedam i deset osoba, dok su svjedoci događaja tvrdili da ih je bilo dvadeset.

"Svi su nas tukli... Nogama, dijelovima stola... Više su tukli mojeg muža, ja sam nekako dopuzala do njega i legla na njega da ga zaštitim svojim tijelom. Tad su mi nanijeli teške tjelesne ozljede. Lomili su nogare od stolica i tukli nas. Kasnije su nas izbacili ispred lokala. Zvali smo policiju," nastavila je dokotrica priču za Telegraf. Posljedice napada su bile ozbiljne. Doktorica je pretrpjela teške ozljede lica, polomljen nos, vilicu, te ozljede oka. Njezin suprug je gubio svijest četiri puta. "Jako sam krvarila, lice mi je uništeno. Polomljen mi je nos, vilica, imam ozljede oka, muž mi je gubio svijest četiri puta," opisala je svoje povrede.

Osumnjičeni za napad su uhićeni, ali priča tu nije završila. Obitelj je nakon incidenta počela dobivati prijetnje smrću.

"Nakon toga smo počeli dobivati prijetnje smrću. U strahu smo, ali istjerat ćemo ovo do kraja. Čuli smo da su i ranije pravili probleme i da ne prezaju od toga da tuku žene. Možda su neki od straha odlučili napad ne prijaviti, ali mi nećemo odustati," rekla je doktorica. Šokirana je što su članovi osiguranja, za koje kaže da su im nanijeli najviše povreda, i dalje na slobodi. Doktorica i njezin suprug odlučni su u svojoj namjeri da pravda bude zadovoljena, unatoč prijetnjama i strahu za sigurnost.

>>> FOTO Brojni vatrogasci trčali glavnom hrvatskom metropolom

Hitna pomoć, Ilustracija
1/21

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar MarkoHR
MarkoHR
16:40 01.06.2024.

Sačuvaj me Bože srpskog junaštva, kad već kulture nemaju nikakve..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije