Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB NA TWITTERU

Butković 'bocnuo' Kosor i Milanovića, ona mu odgovorila: 'Pusa za zlobnike. Bumo na izbore, bez brige, maleni!'

Zagreb: Predstavljena knjiga Jadranke Kosor 'Kraljica'
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
18.03.2024.
u 16:35

"Možda da sada uskoči Jadranka Kosor umjesto Milanovića", poručio je oko 15 sati ministar Butković, nakon što je Ustavni sud zaključio da Zoran Milanović ne smije sudjelovati u političkim aktivnostima nijedne političke stranke dok obavlja dužnosti predsjednika RH.

Bivša premijerka Jadranka Kosor odgovorila je potpredsjedniku Vlade i ministru mora, prometa i infrastrukture Olegu Butkoviću na njegov raniji komentar na X-u, bivšem Twitteru. 

"Možda da sada uskoči Jadranka Kosor umjesto Milanovića", poručio je oko 15 sati ministar Butković, nakon što je Ustavni sud zaključio da Zoran Milanović ne smije sudjelovati u političkim aktivnostima nijedne političke stranke dok obavlja dužnosti predsjednika RH.

Na tu mu je opasku sat vremena kasnije na X-u odgovorila bivša premijera. "Pusa za zlobnike s Kineteka. Drugo koljeno, treća runda rehabilitacije. E pa onda bumo na izbore, bez brige, maleni!" poručila je Butkoviću Kosor, koja je lani operirala koljeno.

Podsjetimo, predsjednik Milanović u petak je iznenadio naciju objavom da će se kao nestranački i nezavisni kandidat pridružiti SDP-u na parlamentarnim izborima kao kandidat za premijera. U ponedjeljak se, pak, oglasio Ustavni sud, koji je donio upozorenje Milanoviću: Ako želi sudjelovati na parlamentarnim izborima, mora dati ostavku na mjestu predsjednika.

VEZANI ČLANCI:

Sud je upozorio Zorana Milanovića i SDP da prestanu s aktivnostima koje nisu u skladu s Ustavom te da ne smiju isticati Milanovića za kandidata. Šef Ustavnog suda Miroslav Šeparović rekao je da je za ovo upozorenje bilo devet sudaca, dok su dva bila protiv –Andrej AbramovićIngrid Antičević Marinović. Odluku je na Facebooku naknadno komentirao sam Milanović. "Rijeke pravde dolaze", kratko je napisao. U nekoliko minuta dobio je više od tisuću likeova.

GALERIJA Milanovićev život u slikama - od malih nogu do političke karijere

Zagreb: Predstavljena knjiga Jadranke Kosor 'Kraljica'
1/42

Komentara 9

AK
Aka
22:03 18.03.2024.

P kad vidim tog Olega, onda mi je jsasno da majka priroda nije dozvolila da ljudi mogu sakriti svoju nutrinu i samo tako varati, jer ovom sve piše na licu, na faci i vidi se u tih nešto cm. Bravo draga Jadranka, pa vi ste za njega gospođa, tko je uopće taj malecki, čiji je bio netjak?

DO
Domi
18:15 18.03.2024.

Koliko nisko moraš pasti da postaneš ka Kosorica. Bijeda od žene!

LL
lijepa_li si
18:45 18.03.2024.

strava. za ove licemjere i zekanović je moralna vertikala, a zeko ju je spustio vrlo nisko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije