NOVI PORAZ

Čakovec izgubljen za SDP! Gradonačelnica će biti Ljerka Cividini

Održana 13. sjednica Gradskog vijeća grada Čakovca
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
30.05.2021.
u 20:31

Prednost Cividini ispred Kovača bila je oko 1500 glasova.

Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) izgubila je Čakovec jer uz prednost od oko 1500 glasova pobijedila je Ljerka Cividini ispred Stjepana Kovača.

Tako nešto nije se moglo naslutiti nakon prvog kruga, u kojem je Kovač osvojio 40 posto glasova, a Cividini čak 12 posto manje.

No u Čakovcu je broj birača koji su pristupili izborima manji no što smo navikli u većim gradovima. Riječ je o njih ukupno 9758 pa na takvoj brojci nije nemoguće napraviti ovako izniman preokret.

Dakle, u naredne četiri godine bit će ponešto drugačija politička slika u Čakovcu.

 

Komentara 1

SB
sbastard
20:44 30.05.2021.

Neki dan sam komentirao da ste preskočili Slavonski Brod a danas nemate ni opciju odabira Brodsko-posavske županije. Dakle, dragi novinari iz Vecernjeg, riječ je od dijelu HR, nalazi se na istoku Hrvatske uz rijeku Savu, tamo se nalazi 6. grad po veličini u RH, zove se Slavonski Brod i u njemu se provodi 2. krug izbora. Kartu u ruke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije