Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETAN ZAVRŠETAK

Choi Sung-Bong: Od spavanja po zahodima do zvijezde Supertalenta

parfem07
Foto: Pixsell
1/2
08.06.2011.
u 12:27

Iako ima tek 22 godine, njegova životna priča nije nimalo laka. S tri godine ostavljen je u sirotištu, pobjegao je s pet, spavao na ulici i prehranjivao se prodajući žvakaće gume

Paul Potts i Susan Boyle morat će napravit mjesta za još jednu zvijezdu izniklu među brojnim pjevačima amaterima koji su preko talent showova došli do slave. Njegovo ime je Choi Sung-Bong i nova je nada korejske glazbene industrije.

Jedva se odvažio učiniti prvi korak i prijaviti se na koreansku inačicu Supertalenta. Nije ni sanjao kakvu će reakciju izazvati. Na zvuk njegova predivnog glasa žiri i publika doslovno su zajecali. Ipak, njegova priča zamršenija je i bolnija od priča ostalih natjecatelja i upravo je to izazvalo ovacije u publici.

Naime, 22-godišnji Choi živio je u nezamislivim uvjetima i pred sam izlazak na pozornicu strepio je od nastupa.

- Želim samo biti normalan kao i drugi. Ne pjevam tako dobro, ali kad pjevam, osjećam se kao da sam postao druga osoba – kazao je prije nastupa Choi. I od trenutka kada je stupio na pozornicu, ovaj povučeni i samozatajni mladić plijenio je pozornost.

Kada je objasnio da ima 22 godine i radi kao fizički radnik, publika se gromko nasmijala, ali ubrzo im nije bilo do smijeha. Choi im je ispričao svoju tešku životnu priču... S tri godine roditelji su ga ostavili u sirotištu iz kojeg je, zbog maltretiranja, pobjegao kao petogodišnjak. Od tada je preživljavao sam. Spavao je na stepeništima i u javnim zahodima, po ulicama prodavao žvakaće gume i sokove za sitniš od kojeg se prehranjivao, u školu nije išao... Nakon 10 godina takvog života položio je ispite za osnovnu školu i prvi put sjeo u školske klupe kao srednjoškolac.

Choi i dalje vjeruje da ne pjeva baš dobro, ali voli pjevati pa skromno za sebe kaže da to čini jer je pjevanje prva stvar koju je zavolio živeći na ulici.

Nakon što je svojom tužnom pričom zapanjio žiri i sve prisutne nisu mogli ni sanjati kakvu snagu ovaj mladić krije u sebi. Već prvi tonovi žiriju su izmamili suze, a vi sami prosudite pjeva li ovaj mladi Koreanac prosječno kao što sam tvrdi.

Komentara 6

BR
brainiac
13:45 08.06.2011.

Nemes je isto zivio na Otpadu. :)

OB
-obrisani-
14:38 08.06.2011.

Pa jel nisu jučer javili da je taj momak super riješio onaj test iz povijesti na onom državnom natjecanju?

OR
ordinaryhandsome
04:41 09.06.2011.

Najiskrenije.. Prvi CD koji ću kupit... k tome još stalno izbjegavam koncerte, ne volim ih, al na ovom ću zasigurno završit pitanje je samo datuma. Nevjerojatno i čudesno svezajedno. Šteta da nema takvih ljudi više..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije