Nove cijene

Cijene dizela i benzina ostaju iste, jeftinije lož-ulje

benzinska
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
31.12.2012.
u 18:00

Ministarstvo gospodarstva objavilo je najnovije najviše maloprodajne cijene goriva koje će vrijediti od 1. do 7. siječnja

Ministarstvo gospodarstva objavilo je najnovije najviše maloprodajne cijene goriva koje će vrijediti od 1. do 7. siječnja. Nema promjena u cijenama benzina i dizela, u odnosu na prošli tjedan, dok je pala cijena lož-ulja.

U sljedećih tjedan dana benzin eurosuper BS 95 plaćat ćete 10,17 kuna, eurosuper BS 98 10,48 kuna, a eurosuper BS 100 10,69 kuna. Cijena litre eurodizela ostaje 9,65 kuna.

Plinskom ulju ili lož-ulju EL EURO cijena pada 26 lipa na 6,81 kunu za litru.

>>Novi izračun cijena: Benzin će biti jeftiniji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije