Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga za napadačima

Incident u Novom Sadu: Napadnuti glumci zagrebačkog Teatra &TD, pitali ih jesu li iz Hrvatske

Novi Sad: Svi osumnji?eni za ubojstvo Meksikanke pušteni na slobodu
Davor Javorovic/PIXSELL
20.12.2022.
u 17:06

Nakon incidenta oni su policiji izjavili da je do napada došlo nakon što su ih mladići u Nikolajevskoj porti presreli i pitali jesu li iz Hrvatske

Prema navodima srbijanskog dnevnog lista Danas sinoć su, oko 3.30 sati, u Novom Sadu napadnuta dvojica glumaca iz Teatra & TD iz Zagreba. Napad je se dogodio u Nikolajevskoj porti u centru Novog Sada, a kako se navodi povod je bio što su glumci pričali na hrvatskom jeziku.

Njih je napala skupina od pet šest mladića koji su prišli glumcima, pitali ih jesu li iz Hrvatske i potom počeli da ih tuku. Nakon napada mladići su pobjegli s mjesta događaja, a do sada nema informacija jesu li pronađeni. Napad na glumce je kvalificiran kao nasilničko ponašanje. Poslije napada glumci su prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede. Poslije ukazane pomoći glumci su pušteni na dalje kućno liječenje.

Oni su se tijekom današnjeg dana vratili u Hrvatsku. Inače, napadnuti glumci iz Zagreba su bili sudionici Međunarodnog festivala „Synergy“, koji je ove godine dio programa Europske prijestolnice kulture. Teatar & TD iz Zagreba jedan je od pet kazališta iz regije koji su sudjelovali na ovom festivalu u Novosadskom pozorištu od 15. do 19. prosinca. 

>> VIDEO Milanović: Plenković je u maniri sociopata odluku bacio u Sabor s najgroznijom rečenicom koju sam čuo

Ključne riječi

Komentara 89

Avatar Avi
Avi
16:56 20.12.2022.

Tako vam i treba, pa tko normalan ide u Srbiju !

Avatar RuAF
RuAF
16:56 20.12.2022.

Čemu ići u zapadnu Tursku?

DU
Deleted user
16:42 20.12.2022.

Razumni ljudi izbjegavaju opasna mjesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije