Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEGASTAN

Oči svijeta uprte u nemirnu rusku pokrajinu: Putin može svoj dolazak na vlastiti zahvaliti upravo njoj

24.06.2024.
u 17:00

U službenim Putinovim biografijama često se spominje njegov prvi odlazak na frontu, kada je u dagestanskim planinama trebao nazdraviti za stolom koji je za njega bio postavljen, ali je to odbio rekavši da će piti tek nakon pobjede. A nakon što je ne tako davno uspio zaustaviti Prigožinov “marš za pravdu”, želeći pokazati jedinstvo s narodom, Putin je otišao nigdje drugdje nego u Dagestan. Kad se mala Dagestanka požalila novinarima da ne može vidjeti ruskog vođu, on ju je pozvao u Moskvu, primio u Kremlju i čak pred nju pozvao ministra financija

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
18:44 24.06.2024.

Očito su kao odlučili pokušati napasti meki trbuh Rusije preko notornih islamističkih terorista.No Putin tu ima jake saveznike u vidu Čečena.I ne zajhvaljujući Dagestena več pobjedi u drugo Čečenskom ratu i dobivanju Čečena na svoju stranu, je Putin učvrstio vlast. Bez sumnje dok ima Čečene na svojoj strani i većini Dagestanaca, a ima, bude se lako obraćunao sa teroriatima. Inače to je i bio također razlog ruskog udara na tzv."demokratsku oporbu" u stvarnosti,notorne ISIL glavosjekače u Siriji 2014. i 2015. Mi smo( Milanovićeva vlada) naravno podržavali "pro zapadnu demokratsku uoporbu" U Siriji ,a ona je našem jadnom Tomislavu odsjekla glavu u Egiptu.

Avatar superhik74
superhik74
18:34 24.06.2024.

CIA gubi u Ukrajini pa su angazirali svoje teroriste na Kavkazu. Vec vidjeno nekoliko puta, uvijek ista taktika.

Avatar Behemot
Behemot
17:42 24.06.2024.

Nije Degastan nego Dagestan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije