TROJAC UHIĆEN NA DJELU

Demontirali kameru te pokušali provaliti u trgovinu s oružjem. A onda su naišli policajci

PUZ
Foto: PUZ
1/2
25.03.2022.
u 15:15

Tijekom kriminalističkog istraživanja,  utvrđeno je i da su 41-godišnjak i 36-godišnjak 11. ožujka oko 2 sata pokušali orobiti istu trgovinu, kada su bezuspješno pokušali obiti vrata. Očito im je jako bilo stalo da se dokopaju oružja.

Njih su trojica sve fino smislila, no na koncu baš i nisu mali sreće, jer su ih policajci  zatekli usred "posla". Odmah su uhićeni, a istražiteljima će  trebati objasniti i zbog čega su  htjeli provaliti baš u - trgovinu oružja.

Kako je priopćila zagrebačka policija, trojac u dobi od 41, 36 i 34  godine  sumnjiči se za tešku krađu, a sve je počelo 22. ožujka kada je 41- godišnjak došao do trgovine oružjem u Teslinoj ulici. Cilj mu je bio da je razgleda odnosno da uoči gdje je videonadzor te kako je najbolje provaliti u nju. Koji dan kasnije, oko 1 sat u noći na 24. ožujka, trojac je došao pred spomenutu trgovinu. Čim su došli, demontirali su nadzornu kameru, no nisu dalje stigli s poslom jer su ih u tome  zatekli policajci. Stoga su odmah uhićeni, a pored njih su nađeni  kliješta i demontirana kamera.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, utvrđeno je i da su 41-godišnjak i 36-godišnjak 11. ožujka oko 2 sata pokušali orobiti istu trgovinu, kada su bezuspješno pokušali obiti vrata. Očito im je jako bilo stalo da se dokopaju oružja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije