Desnica prijeti da će otkriti tko stoji iza Tomaševića. Zasad znamo da je to oko 150.000 zagrebačkih birača

Izborni stožer kandidata za gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomasevica
Sanjin Strukic/PIXSELL
22.05.2021. u 12:50

Zbog gotovo sigurne pobjede Tomaševića od svega je toga važnija njegova izjava: “Nedostaje nam još pola koraka da oslobodimo ovaj grad od korupcijske hobotnice”. Ta frazetina, koja ga čini sličnim svim izbornim pobjednicima, znači masovno smjenjivanje kadra u Zagrebu gdje god bude moguće, i masovno “naseljavanje” ljevičarskog kadra koji će činiti novu “hobotnicu”

Komentara 50

FU
Fullmax
12:57 22.05.2021.

Stoji gospodar mraka i obitelj Roshild.

BK
Branimir Krešimir
13:16 22.05.2021.

Ako izađu na izbore,svi oni koji su glasali na referendumu za" brak muškarca i žene",Škoro pobjeđuje.

VI
Vivian
13:22 22.05.2021.

Davno je Zagreb izgubio svoju prepoznatljivost i kulturu. To je grad uhljeba. Uhljebi su do sada bili neki drugi a odsada, ako se ne dogodi cudo, voljom zitelja vodit ce grad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije