Ekonomski i politički bolesnik

Desničarske organizacije bujaju diljem najsnažnije članice EU, neke se protive ideji moderne Njemačke

01.01.2024.
u 07:00

Politička previranja u Njemačkoj mnoge su podsjetila na kaos koji je vladao u vrijeme Weimarske Republike, koja je prestala postojati kada su Adolf Hitler i Nacionalsocijalistička njemačka radnička stranka 1933. preuzeli kontrolu nad zemljom. Moguća zabrana AfD-a koja se naveliko razmatra dovela je do toga da se mnogi promatrači pitaju može li se pravnim odlukama krajnju desnicu zaustaviti ili barem usporiti

Komentara 14

Avatar Trgovac
Trgovac
09:18 01.01.2024.

Ma dosta više. Ljevičarske organizacije su skoro uništili Njemačku koja je ujedinjenjem bila super zemlja. Ali ne, ajmo uništiti sve njemačko, pa ako si protiv toga ti su desničar i fašist. Ako je tako onda jesam desničar i fašist iako sam bio liberal u mladosti.

Avatar Becarina
Becarina
14:34 01.01.2024.

AFD je za Putina, veliku Srbiju i ne priznaju Kosovo. "prava desnica..

RI
Ringo
07:16 01.01.2024.

Afd je najnormalnija od svih stranaka u Njemačkoj. Zeleni su totalni ekstremisti. Zeleni su za slanje oružja u Ukrajinu, a Afd se zalaže za pregovore jer oružje ne rješava ništa. Zeleni su zatvorili nuklearke u Njemačkoj, a pošto fali struje, otvorili su termoelektrane na ugljen. Zeleni su bili za obavezno cijepljenje, Afd protiv. Itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije